Coalitie overlegde met D66 over toetreding tot regering

Naar verluidt is aan het begin van de zomer overleg geweest tussen het kabinet en D66 over toetreding van deze laatste partij tot de regering. Dit ketste echter af op een ‘desastreus verlopen strandwandeling’ van Alexander Pechthold en Diederik Samsom, waarbij de eerste blijkbaar dermate rabiaat-neoliberaletaal begon uit te slaan dat het zelfs Samsom te ver ging. Nou, en dan ga je ver hoor. Den Lijder heeft alweer gekrijst om een debat met de premier vanwege deze volgens hem ondemocratische gang van zaken (zelf bracht hij in 2012 zeven weken in het Catshuis door met Rutte en Buma, om in het diepste geheim eens even de toekomst van Nederland verder te verkloten) en eischt opheldering.

Maar dat wordt dus nog lachen in die Eerste Kamer, deze herfst.

3 gedachten over “Coalitie overlegde met D66 over toetreding tot regering”

  1. “s een keertje in de laatste tijden een positief geluid over Diederik Samsom – heeft hij dus niet meteen het sociaal akkoord in de prullenbak gegooid.

  2. Ik denk niet dat dit stiekeme onderonsje gestruikeld is aan gaande dat akkoord .Denk dat die gluiperd van een PECHTHOLD te veel noten op zijn zang had Uiteindelijk helpt hij net zo graag Nederland naar de verdommenis als de beide andere partijen ,vandaar dat zij het eerst naar d66 liepen .Van het CDA hadden ze misschien wat meer weerstand verwacht dat ze die nog even in de wachtkamer gezet hebben .

Reacties zijn gesloten.