Clown Rutte (VVD) geeft het op

De Jonge is niet welkom omdat premier Mark Rutte, die die avond ook een van de tafelgasten bij het praatprogramma is, niet bij een komiek aan tafel wil zitten. (nu.nl)

Asjemenou zou Bassie zeggen!

Is wel oneerlijke concurrentie natuurlijk, om je als politicus voor te staan op je clowneske kwaliteiten om zo een artiest te verbannen. Maar ja, zo rolt de VVD, marktwerking, vraag en aanbod etc. (in werkelijkheid meer vriendjespolitiek dan wat anders).

11 gedachten over “Clown Rutte (VVD) geeft het op”

 1. Ik geloof niet dat we de VVD hier nu op enige diepgang betrappen, deze overweging is waarschijnlijk puur zakelijk geweest zo vlak voor de verkiezingen.

  Van mij mogen ze allemaal best kritisch zijn met welke lolbroeken en pseudo experts ze die avond weer eens aan tafel gaan zitten jipenjanneken.

 2. Mbt het zand in de Sahara weet Freek nog wel een leukere conference. Gaat over ene zand heks (de Sandwitch) met het hondje Wiskey. Uit de tijd dat Freek en Bram nog baanbrekend waren.
  Daar kan Mark niet tegenop.

 3. De VVD is mafia, niks meer, niks minder. Niet alleen opgeven maar ook opheffen!

  Alle andere criminele organisaties worden zo goed en zo kwaad als het gaat aangepakt maar de VVD mag gewoon doorgaan met de Bankster uithangen.

 4. Duidelijker bewijs van het gebrek aan humor op rechts kan Nederland niet krijgen. Laffe zuurpruim.

  Zijn studenten-liters-witte-wijn-schaterlach wordt steeds meer een grimmige boer-die-kiespijn-heeft-van-Yvonne-Jaspers-lach.

 5. Onlangs had in de engelstalige pers een artikel over de angsten en fobieën van bekende acteurs en figuren. De ene bleek angst te hebben voor hoogte, de andere voor het donker, derde is bang voor clowns ga maar verder door.

  Het is goed dat we hiermee als Nederlanders hebben door gekregen dat Mark Rutte bang is voor Humor. Daar komt hij eerlijk voor met zijn afwijzing van Freek De Jonge.

  Iedereen z’n eigen angst en fobie, weetjewel.

 6. Ja, laf he! Ik zou me ook graag laten afzeiken door een ‘links lullen’ rechts vullen zak. Die over de houdbaarheids datum heen is.

 7. @1

  Die de Vries is dan dezelfde slapjanus, want die wil ook NOOIT meer met die pierot aan een tafel zitten! De Vries EN Rutte hebben beiden groot gelijk.

Reacties zijn gesloten.