Clinton boos op Rusland, de realiteit voorbij

Als het allemaal niet zo triest was zou je er bijna om moeten lachen:

De Verenigde Staten hebben Rusland vanavond beschuldigd van de levering van gevechtshelikopters aan het bewind van de Syrische president Bashar Assad. Minister van Buitenlandse zaken Hillary Clinton waarschuwde voor een dramatische escalatie van het vijftien maanden oude conflict in Syrië.NRC

Een Yank die zich druk maakt om wapenhandel! Het moet toch allemaal niet gekker worden. Het land dat onder pappa en kindje Bush verantwoordelijk is voor honderdduizenden doden in Irak en Afghanistan.
Vergeleken bij deze twee oorlogsmisdadigers is Bashar al-Assad maar een kleine jongen ondanks zijn gruwelijke regiem en zijn verderfelijke manier van repressie.

NOTE: Dat volwassenen elkaar de hersens inslaan is van alle tijden, maar laat alstublieft de kinderen erbuiten! Daar word ik echt kotsmisselijk van.

1 gedachte over “Clinton boos op Rusland, de realiteit voorbij”

  1. De wapenhandel bij die Yanks, moet je lezen:

    Op 17 april 2012, terwijl miljoenen Amerikanen hun belastingaangiftebiljetten invulden, publiceerde het zeer gerespecteerde Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI) het nieuwste onderzoek naar de mondiale militaire uitgaven. Ingeval de Amerikanen zich afvroegen waar het meeste van hun belastinggeld vorig jaar heenging, en het belastinggeld van andere landen, was het antwoord van het SIPRI duidelijk: naar oorlog en oorlogsvoorbereidingen. (Foto: archief)

    De wereldwijde militaire uitgaven haalden een record van 1738 miljard dollar in 2011, een toename van 138 miljard dollar over het afgelopen jaar. De Verenigde Staten nam daar 41% van voor zijn rekening, 711 miljard dollar.

    http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M118&ss=P1647&l=NL

Reacties zijn gesloten.