Cecilia Malmström zegt de waarheid => aftreden?

Geert Wilders over Cecilia Malmström:

“Uit een interview van de Franse krant Le Monde blijkt dat u mensen die kritisch staan tegenover de massa-immigratie of islam wegzet als ‘xenofoob’ en ‘populist’. Dat is blijkbaar hoe u over brede lagen van de Nederlandse bevolking denkt”

Hij vindt daarom dat ze maar beter af kan treden.

Eens even kijken:

Kopvoddentaks, miljoenen moslims deporteren, knieschoten => xenofoob? Check.

Dom schreeuwen over islamisering (3% in Europa), dom schreeuwen over niet-bestaande massa-immigratie, dom schreeuwen over Grieken, dom schreeuwen over Europa => populistisch? Check.

Wilders =>xenofoob en populistisch? Check.

Anderhalf miljoen mensen stemden op Wilders => brede lagen Nederlandse bevolking xenofoob en populistisch (nog zonder de lafbekken bij de VVD en het CDA mee te rekenen die niet op Wilders durven te stemmen)? Check.

17 gedachten over “Cecilia Malmström zegt de waarheid => aftreden?”

 1. Als Wilders dan zo dom schreeuwt waarom heeft dan zo vaak gelijk “dat is een feit”

  Vergeet niet dat mensen de bemoeienis van Europa meer dan zat zijn mevrouw Cecilia Malmström spant toch wel de kroon met haat immigratie beleid wat haar nog lang niet vergenoeg gaat.

  Vliegtuig ladingen nieuwe immigranten komen dagelijks naar Nederland. 2011 is weer een record aantal immigranten toegelaten.

  Hoeveel immigranten moet Nederland dan nog accepteren voordat het bordje met vol opgehangen mag worden???????

  Hebben we nog niet genoeg immigranten opgevangen, en dit al vanaf de jaren zeventig?
  hele families zijn hier naar toe gekomen en herenigt.

  Tijd voor een andere koers 12-9 lijst 3

  Als het zo doorgaat kunnen we straks het IJsselmeer gaan dempen “markerwaard” om nog meer huizen te gaan bouwen tja we moeten ze toch ergens laten nietwaar.

  Kortom een acute immigratie stop voor kansarme gelukzoekers nee=nee en terug=terug.

  ik stop maar weer ik moet om mijn bloeddruk denken.

  lex

 2. @1 Lex,

  Frommelige, bloeddrukverhogende, misschien gepassioneerde zinnen maken toch weinig indruk als ze niet door enig cijfermateriaal worden ondersteund. Fact free politics moge dan populistisch populair zijn, hout snijden doet het niet.

 3. Tjah…

  -Dat heeft Geert Wilders van de PVV haar vrijdag persoonlijk geschreven-

  -haar vrijdag persoonlijk geschreven-

  Welke dag is het vandaag? Oh, vrijdag…..Dit bericht staat dus eerder in/ op de telekutkrant, dan dat zij het persoonlijk geschrevene heeft ontvangen. Het zoveelste bericht enkel om het PVV-gepeupel op te hitsen.

  Zeg, Lex…

  “…Vliegtuig ladingen nieuwe immigranten komen dagelijks naar Nederland….”

  Zo zo, vliegtuigladingen vol? Waar haal je die info vandaan? Toch niet uit het (recente) verkiezingspotje van de PVV? Straks ga je ook nog beweren, dat de KLM een links complot is. Iets wat mij overigens in zijn geheel niet zal verbazen, aangezien er nogal wat van de alu-hoedje brigade onder de PVV-stemmers zit. Dit laatste verder terzijde.

  Je geneuzel over immigranten is nogal lachwekkend, en zeker ‘fact-free’. De verdere drama, welke je in je schrijven plaatst, toont enkel aan dat je nogal wat frustraties kent. Heb je zo’n klotenleven? Last van je bloeddruk. Last van je onderbuik. Zou het geen idee voor je zijn, om eens een afspraak te maken met je huisarts? Je hoeft niet zo te lijden.

 4. -acute immigratie stop voor kansarme gelukzoekers-

  Ook zo’n leuke van Lex. Kansrijke gelukszoekers mogen wel blijven?

  Een ‘kansarme’ die zijn/ haar geluk blijft zoeken, is een held die van doorzetten & doorpakken weet.
  Daar kan menig PVV-stemmer nog iets van leren, notabene! 😆

 5. Of in voetbaltermen; wedstrijdje politieke inhoud:
  Wilders – Rest van de Politiek: 1 – 100 en anderhalf miljoen stemmers die denken dat ze gewonnen hebben of nog gaan winnen want ze spelen zo mooi.

 6. @ Lex
  Ben je niet een beetje verdwaald?
  Jouw reacties passen prima o de telegrof of Else, nou ja ik krijg de naam niet uit mijn laptop.
  Op deze site denken de meesten zelf na.

 7. @ Lex, We hebben zo langzamerhand een beleid dat we de vluchtelingen terug sturen, die aan de kritische grens kwamen. M.a.w., ze worden netjes terug gestuurd naar landen waar nog steeds oorlog woedt en waar ze dood gaan of geen leven meer hebben. ik vraag me af of je wel nadenkt ik had laatst nog een gesprek met een PVV aanhanger die dacht dat de oorlog in voormalig Joegoslavië alleen maar om de moslims ging. Meestal is de PVV aanhanger @ Lex verworden tot een marionet van Fox, dom, leest weinig, en laat ze kritiekloos vollopen met fabeltjes als zijnde de waarheid en denkt nog steeds dat Blondie de messias is.

  Alleen de messias predikte liefde en vergeving en geen haat en zette ons land niet voor schut door dagelijks als een arrogante ongemanierde hufter te keer te gaan.

 8. Het wordt misschien tijd voor een brief aan Geert Wilders zelf.
  Ik roep U dringend op uw naieve dromen niet te verwarren met de realiteit.
  Daarom roepen wij U op er mee op te houden en af te treden!

 9. Het was me gisteren opgevallen dat in een bericht dat de leip die gisteren dood en verderf zaaide misschien een aanhanger was van de Tea Party of een fan van Breivick. Maar dat werd later gauw weggehaald, mocht dit zo zijn, dan moet er maar een brief naar Wilders hoe zijn boodschap alleen maar tot dood en verderf lijdt en of hij misschien dan ontslag wil nemen. Maar ik betwijfel of iemand daar de ballen voor heeft.

 10. “Vliegtuigladingen vol kansarme gelukszoekers” doet me toch vooral denken aan georganiseerde groepen melkwitbenige Henken en Ingrids die op vakantie in de zogenaamde “knoflooklanden” proberen een lekker ding te scoren terwijl ze denken dat hun partner op datzelfde moment met een darmaandoening in een gloeiendhete hotelkamer ligt te wensen weer thuis in Holland te zijn.

  Maar ja, Henk & Ingrid zijn geen moslims dus dan mag het.

Reacties zijn gesloten.