CDA ook onder Buma nare, rechtse partij

Het CDA in de Eerste Kamer zal alles doen om de door de regering geplande nivellering tegen te houden:

Volgens Buma levert de zogenoemde nivellering geen banen op en worden schulden ermee niet weggewerkt.

Ja, zo kennen we de benepen kruideniersmentaliteit van de echte oud-Hollandse CDA’er weer: “Wat koop ik d’r voor?”. De gedachte dat je een maatregel zou willen nemen puur uit overwegingen om de lasten eerlijker te willen verdelen komt blijkbaar niet op bij deze zelfbenoemde christen. Het CDA blijft dus ook onder die toch iets sympathieker overkomende Buma (maar goed, na Maxime Verhagen is dat dan ook geen wereldprestatie) gewoon een nare, rechtse partij.

6 gedachten over “CDA ook onder Buma nare, rechtse partij”

  1. Het zal weer niet die huigelachtige farizeeer die samen met keijzer in de verkiezing periode ook o zo sociaal naar buiten kwamen .Juist het cda heeft alle jaren dat zij het voor het zeggen hadden mee geholpen het sociale in nederland uit te kleden .En buma moest ook zo nodig mee doen met die machtsgeile verhagen in bruin 1.Het is deze lamzak alleen te doen om zijn eigen en zijn vrienden partij genoten in het zadel te houden in de toekomst .

  2. Ja, dan de vlaktaks, waar deze aanbidders van het grote geld zich sterk voor maken. Dat de laagste inkomens daar de dupe van worden, so what..

  3. Eigenlijk zit ik al lang te wachten op het moment dat het CDA de VVD rechts inhaalt en en passant de verloren zonen aan Wilders weer oppikt. Gaat het onder Buma gebeuren? Wie weet?

Reacties zijn gesloten.