Cameron volgt Blok in beperking mensenrechten

De Britse premier David Cameron wil zijn land losser maken van de EU. Soit. Maar en passant wil hij de mensenrechten inperken.

Het Engelse politiekorps en gerechtssysteem moeten Britse burgers kunnen beschermen, zonder de onnodige inmenging van de Europese instellingen, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, inbegrepen.
(Express.be)

Stef Blok en vrienden stelden al in 2011 voor om de bevoegdheden van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) in te perken. Omdat de gemiddelde burger niet weet dat het EHRM geen onderdeel van de EU vormt, is dit een heel sneaky aanval op de mensenrechten. Maar goed, grof geld maken is tenslotte het belangrijkste recht.

2 gedachten over “Cameron volgt Blok in beperking mensenrechten”

 1. Zo is rechts. Vreemd dat mensen daarvoor nog steeds stemmen. Met name als je zelf gewoon het doel van deze aanval bent. Net als iedereen die dacht dat ze 1000 euro zouden krijgen.

  Rechts praat de mensen naar de mond en draait je om totdat ze zicht hebben op je rug en dan komt dat mes. Een vlijscherp mes. Heel veel mensen voelen dat mes nu maar trappen er nog steeds in. Nu PVV of toch weer VVD. Ze moeten het zelf maar weten. Wij de weldenkende en de sociaal bewogen mensen hebben hen al genoeg gewaarschuwd.

  Landbouwgif moet tegenwoordig parfum heten.
  Slaven arbeid heet participatie.
  Ontslagrecht heet nu vervroegd pensioen zonder rechten.
  Pensioenen heten nu ……. want ze zijn verdwenen.

  Ga zo maar door. Veranderingen onder rechts zijn. Vroeger Afrikaanse slaven. Nu IEDEREEN slaaf die niet bij die elite hoort. Maakt je werkgever de gang naar de gemeente dan weet je wat er je boven het hoofd hangt na hun handjeklap. Lekker participeren….

Reacties zijn gesloten.