4 gedachten over “Bulgaren demonstreren tegen Wilders”

 1. Het zou mooi zijn als alle MOE-landers zouden besluiten om 14 dagen te gaan staken tegen de hetze van de Glorixprins. Ze zijn een niet te verwaarlozen factor voor de economie en kunnen daarmee Rutte dwingen wél een standpunt in te nemen. Als je de neo-liberalen in hun portemonnee raakt komen ze wel in actie!

  Maar helaas worden de meeste Moe-landers zó onderbetaald en zijn zó rechteloos dat ze geen dag inkomsten kunnen missen.

 2. De niet MOE-landers in dit land zijn anders ook niet de straat op te krijgen. Er zijn meer dan genoeg niet MOE-landers die het helemaal gehad hebben met de politiek. Vind dat we dat niet aan de MOE-landers moeten overlaten ………

 3. Nee, we moeten onze gasten niet onze shit (bruine-drek) laten opruimen, moeten we zelf doen ……

 4. Eens ,een grote EU MOE staking samen met neerlands zppp dagloners..
  Het probleem is m.i. dat marktbeginselen , werk gevers het op grotere schaal dan ik kan bevatten, het scepter voor als EU zwervers van morgen zullen zwaaien. .
  Het gedreigde economisch effect van wilders Fitna of de cartoon rellen als slecht voor de economie bleef ook it..
  Rutte en Wilders weten dat.

  De dreiging dat het licht uit zou gaan als er geen ja tegen de EU grond wet zou komen, kwam ook niet uit behalve dat er langer EU burgers , eigen schuld , die hun energie rekening niet kunnen opbrengen zijn ,.
  Als huidiger politieke legimatie is het om de oren slaan met banken nood , staatschuld , euro-pensioen crisis, beurs notaties, failliet gaande EU landen abstracter maar kennelijk dreigend genoeg om MOE klik politiek in te kunnen voeren.

  Ik vraag me bij dit alles af of er bij de vorming en uitbreiding van EU lidstaten de idee van verenigde EU vakbonden als wel EU powerhouse was geopperd of kan komen? .

  .

Reacties zijn gesloten.