Britse premier David Cameron niet meer Ruttes (VVD) vriend

De Britse premier David Cameron steunt ChristenUnie-leider Arie Slob. Cameron: ‘Mijn partij werkt hand in hand met de ChristenUnie in het Europees Parlement om een efficiënter en een minder bemoeizuchtig Europa dat zich inzet voor vrede, veiligheid en handel.’ (AD)

Ach, toch wel sneu, in augustus waren Cameron en Rutte nog dikke vrinden en nu ineens niet meer! Zo maar ontvriend is Mark. Zo vluchtig is de politiek, Rutte gaat niet winnen, dus is zelfs niet meer belangrijk in Groot Brittannië. Of die Cameron heeft geen idee wie wie is en wat wat is in de Nederlandse politiek. Is net zo’n teflonjongen als Rutte, maar dan van de Firma List & Bedrog in GB.

2 gedachten over “Britse premier David Cameron niet meer Ruttes (VVD) vriend”

  1. Zo gaat dat over rechts. Backstabben.

    Tijdens WO II waren de joden ook niet de vrinden van rechts nu ploteling wel. Maar alleen maar omdat ze de strijd met de omringende moslim landen voor rechts aan het uitvechten zijn. Veranderd daar iets dan is die zogenaamde vriendschap zo weer voorbij.

    Dit geld voor Geert en Buma vs Rutte. Zogenaamde verkiezingsretoriek maar in het echt zijn ze elkaars vijanden. Alle drie willen ze het liefst dictatortje zijn.

    Rechtsmensen kijken hun hele leven over hun rechter schouder. Krijg je ervan als je niet wil deugen.

  2. Cameron en Slob kennen elkaar door hun samenwerking in de fractie van de Europese Conservatieven en Hervormers (ECR)

    ‘Conservatieve hervormers’ dus. Cameron en Slob doen sowieso al vreemd.

Reacties zijn gesloten.