Brinkman is het niet eens met de peilingen

Rambo van de Bellamybuurt, voormalig buurtregisseur, met terugkeergarantie, waarvan de politie Amsterdam niets afweet en een hopie ex-partijen verleden. Nog altijd bang voor Geert Wilders en PVV partij-ideoloog Martin Bosma, schijtebroekt over zijns inziens de onbetrouwbare peilingen.

Hero Brinkman is ervan overtuigd dat zijn Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) 3 tot 5 zetels zal gaan halen bij de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september. ‘Daar wil ik een weddenschap over afsluiten.’

Dat zei Brinkman vanmorgen in het NOS Radio 1 Journaal. De lijsttrekker voegde eraan toe dat de peilingen, waarin DPK schommelt tussen nul en één zetels, niet te vertrouwen zijn.

Inmiddels is de Grote Mond Door de Mand Gevallen Namaak Politicus gewend dat niemand serieus in gaat op de voorgestelde weddenschap omdat iedereen weet dat de zelfverklaarde held zich nimmer kan herinneren wat hij zo stellig heeft verklaard. Hero Brinkman heeft gegokt en krijgt vier jaar wachtgeld als beloning voor de dollemanstijd die wij als kiezers mochten aanschouwen. Hoe pijnlijk voor de TON leden die de fusie door de strot geduwd kregen.

5 gedachten over “Brinkman is het niet eens met de peilingen”

  1. Zes jaar lang alles gegeven voor Volk en Vaderland, zes jaar die idioot van Dion Graus moeten aanhoren bij de fractievergaderingen, zes jaar lang op bevel roffelen op de Kamerbankjes. Al dat alles voor niets. helemaal voor niets. Slechts een Wikipedia pagina als komische voetnoot in de geschiedenis. Wat rest er nog voor Hero? Pakwerker bij een hondentraining?

  2. Ik snap wel dat Wilders heeft gedacht, dat hoe dommer en gestoorder zijn kameraden waren, dat het des te beter voor hem was. Ik bedoel maar, Drinkman heeft een flatgebouw voor zijn kop, dus die weigert in te zien dat hij allang de risee is, leuk voor de opvulling van een programma, maar daar is alles dan ook meegezegd. Hoelang moet Nederland nog zuchten onder Drinkman, ridder Graus, Bosma die apartheid verheerlijkt en kolonel Agema. Het is jammer dat als ze hun mond opendoen en op de tv zijn, het niet als marteling zijnde wordt gekenmerkt en als gevaar voor de gezondheid van de bevolking ergens wordt opgesloten, ver weg van de bewoonde wereld.

Reacties zijn gesloten.