Bonuscultuur banken nog steeds belachelijk!

Medewerkers van Britse banken kregen afgelopen jaar een bonus van gemiddeld 12.000 pond (14.921 euro). Dat is 11 procent minder dan een jaar eerder. De bonussen gingen omlaag door regelgeving en door de slechte economische omstandigheden. (NOS)

Er zijn mensen in Nederland die dat niet eens in een jaar krijgen! Het is toch nog steeds van de ratten besnuffeld dat mensen die de hele wereld in zo’n drama hebben gestort nog steeds gefêteerd worden op leuke extra’s! Het is godgeklaagd! Want in Nederland zal het echt niet anders zijn.

Ik denk er over om het beetje spaargeld dat ik heb weer onder mijn matras te stoppen of in die oude sok.

3 gedachten over “Bonuscultuur banken nog steeds belachelijk!”

  1. Het is in principe niet anders en zo is het banken wezen opgebouwd. Bonussen en streven naar bonussen (extravergoeding) zijn de pilaren van de bankenwereld.

    Recentelijk heb ik van en vooraanstaande econoom de waarschuwing gelezen dat de reddingsmiddelen die door ECB en Centrale banken worden gebruikt hebben gelijk ertoe geleid dat men binnen de banken wereld is zich helemaal op de bekende manier gaan gedragen.

    Het geld dat wordt elke dag geprint gaat direct naar de banken en wordt o.a. meteen voor bonussen gebruikt en de burgers krijgen niets…of wacht even – toch wel belasting verhoging.

  2. Maar er komt verandering. Voor u. De bonussen gaan zwaar belast worden, zodat ze extra aan u doorberekend zullen moeten worden.

Reacties zijn gesloten.