5 gedachten over “Bol.com is sneller dan De Slegte”

 1. Euh, niet om te zeuren o.i.d…

  Is het echt nodig om een URL-shortener te gebruiken op dit platform, of is er voldoende ruimte aanwezig om de volledige URL te plaatsen? Ik weiger namelijk pertinent op klikbare links te klikken, welke ik niet kan identificeren door eerst mijn muis op deze te plaatsen.

  Het is maar een vraag, hoor. 😆

 2. Oh, ik zie het al.

  EdgeCast Networks en Internet Software Consortium staan bij mij in de (tijdelijke) blok. Wanneer ik het e.e.a. toe sta, zie ik een afbeelding.

 3. Is dit van het soort “boekjes” waarbij alleen het kaft serieus uitziet en zodra je het boek opendoet, blijken leuke foto’s van leuke meiden binnen (tegen aanbetaling mag je ze ook opbellen)?

  Weetje nog, het soort boekjes dat je onopgemerkt overal mee kan nemen. 🙂

  Lijkt me zeer passend bij Jhumhhh. 🙂

Reacties zijn gesloten.