Bert Brussen slaat weer op hol

Onze grote Bert Brussen, aka Bert Brullen, slaat weer eens door. Op de site van de de bruine bode gaat het licht der lichten nog even door over het gejank dat NOS.nl en Joop.nl weg moeten. We willen geen censuur in dit land waarde heer Brullen! En al helemaal niet als we gedwongen worden om jouw flutstukjes te moeten lezen. Wat Brullen wil is eigenlijk een soort boekverbranding.

Brullen betoogt over Joop.nl het volgende:

Dat een opiniesite als Joop.nl concurreert met de online-opiniesectie van vk.nl lijkt me zo mogelijk nog evidenter. Het zijn beide opiniesites die dezelfde doelgroep delen. Als het gaat om aansprekende opinieleiders of actuele debatten is het voor een opiniesite van belang om uniek en als het even kan de eerste te zijn met aansprekende opiniemakers.

Op een gegeven moment raaskalt hij over broodjes en bakkers. Ja Bert jongen, het ontlokt mij meteen de uitspraak: wiens brood men eet, diens woord men spreekt.
Het is wachten op de dag tot Remarque en Paradijs aankondigen dat de Volkskrant de definitieve fusie is aangegaan met de Telegraaf.

Brullen wil nog steeds niet snappen dat de VARA een vereniging is en een vereniging heeft leden die een clubblad willen. In de nieuwe tijd heeft een vereniging natuurlijk ook een website. Ik ben zelf 35 jaar actief geweest in het verenigingsleven en per definitie moest er elk jaar geld bij om een clubblad te maken. Dit geld werd opgebracht door de leden Bertje, en niet door de staat, snap dat nou eens!

Ik mocht voor het tijdperk-Remarque graag de Volkskrant lezen, na Remarque lukt me dat niet goed meer. Wat ooit een linkse krant was, is nu een ‘bruine bode’ geworden. Jammer maar helaas. Sinds onze Brullen en Remarque bij de VK betrokken zijn worden het allemaal stukjes van schaal 1:op het oog.

Terwijl ik dit typ lees ik op NOS.nl dat Klaas Carel Faber dood is. Maar dat mag ik dus niet lezen van Bertje en moet ik wachten tot zijn vod dit publiceert cq kopieert van de NOS.

13 gedachten over “Bert Brussen slaat weer op hol”

 1. Bert Brussen heeft godverdomme gelijk.

  JOOP is een walgelijk hypocriete teringzooi. Als je links bent, kritisch en genuanceerd maar vooral SP-er en zich de ongenuanceerde en feitenvrije hatelijkheden en de minderwaardigheden van rechts, die rechtsgallige verzuurde ouwe lul Piet de Geus en Zijne Minderwaardigheid Aert ‘d Holbach aka Debunker, aka D. Bunker, aka Sytse Vliegen, niet over zich heen wenst te laten komen krijg je een IP-BAN zonder dat je ook maar ooit gewaarschuwd bent of dat ze ook maar ooit je reacties niet geplaatst hebben op wat – en soms dan ook nog onterechte – uitzonderingen na.

  Wat een huichelzooi daar bij Joop. Hoe kan ik die troep van de VARA met in het kielzog de PvdA maar ook D66, ooit nog serieus nemen? Erger is dat ook mijn gezinsleden niet meer kunnen plaatsen doordat zij op het zelfde IP-adres zitten. En die zijn toch echt iemand anderd dan ik.

  Dus zorg ervoor dat je nooit iets lelijks zegt over de moderatie want CENSUUR wordt wel degelijk gepleegd bij JOOP! En als je niet slijmt en anussen likt en dan ook nog eens niet rechts bent of meehuilt met D66 of de PvdA, dan maken ze je MONDDOOD.

  Ben benieuwd of jij mijn woedeaanval, die ik nu nog aardig onder controle heb, laat staan.

  Bah! Bah! Bah! #FAIL! Ze kunnen doodvallen. Allemaal.

 2. Wat een geneuzel Fatimaf. Ik heb de tering hekel aan Powned, Geenstijl en die foute krant. Dus kijk ik daar niet.
  Makkelijker wordt het niet, moeilijker wel blijkbaar.

 3. LOL @ Fatimaf. Dat ze wat jou betreft kunnen doodvallen: groot gelijk hoor, dat heb ik ook wel eens. Overigens is een IP ban wel grof geschut dat normaal alleen gehanteerd word als iemand na een userban gewoon met andere namen blijft terugkomen. Als Joop direct met een IP ban komt is dat inderdaad wel sneu van ze.

  Maar dat alles is altijd nog iets heel anders dan botte censuur, gewoon iets/iemand van het internet weren. Dat zijn nl nogal grove maatregelen die we niet willen. Wie mag dan bepalen wie er wel en niet word toegelaten op internet?

 4. @ Dirk, ik heb net zoveel hekel aan wat jij opnoemt, maar dat Joop zich tot datzelfde niveau vernederd, had ik nooit verwacht. Ik ben niet alleen woedend maar ook diep teleurgesteld en ik vind het een enorm onrecht. Als ik nou een rechtse teringteef was…

 5. @ GJ

  Maar die ander namen gebruiken dat deed ik nou net niet. Ik ben al sinds jaar en dag bekend onder de naam die ik hier ook gebruik. Onlangs heb ik een andere naam gebruikt omdat ik niet meer met mijn vertrouwde naam ik kon loggen. Dat ging zegge en schrijve anderhalve dag goed. Toen lag ik
  er weer uit. En op mijn woord van eer, geen onvertogen woord. Ik reageerde naar links en rechts op dezelfde manier. Die tactiek gebruikte ik juist om te kijken hoe of wat. Toen nieuw wachtwoord aangevraagd, kreeg ik niet. Toen opnieuw geregistreerd om te kijken of ik een fout maakte, lukt niet eens meer. De arrogantie van Joop komt me nu echt wel mijn strot uit. En als ze me nu maar zouden zeggen waarom, dan kon ik me nog verdedigen of het tegenwerpen dan wel met ze eens zijn.

 6. Dus, fatimaf, omdat jij op joop.nl een ban hebt gekregen, dient die site maar te verdwijnen en geef je Bert Brussen gelijk? Mens, ga goudvissen fokken ofzo. Je bent een sneue en ongeloofwaardige, maar vooral een gefrustreerde trol.
  –(“van de VARA met in het kielzog de PvdA maar ook D66, ooit nog serieus nemen”)–
  –(“Als ik nou een rechtse teringteef was…”)–

  Ook zo (ahum) geloofwaardig…”Erger is dat ook mijn gezinsleden niet meer kunnen plaatsen”.
  Wat dus een veel gebruikte kutsmoes is van sneue trolletjes (vaak al op enige leeftijd; uiteraard zonder kinderen (thuis)).

  –(links bent, kritisch en genuanceerd maar vooral SP-er)–
  Dat kan allemaal wel zijn, maar sociaal ben je niet. A-sociaal eerder, gezien je uitingen.

  @GJ_, wat ik eerder uit een reactie van FvJ opmaakte, is het lijstje met sneue trolletjes, die op joop.nl een IP-ban hebben ontvangen, niet zo heel groot.

 7. @5 :”En als ze me nu maar zouden zeggen waarom”
  Als ze dat zouden zeggen was dat wel netjes. Maar het is en blijft hun site, jij bent te gast. Niets staat je in de weg om zelf te vragen wat je in hun ogen fout hebt gedaan. Heb ik bij nujij ook wel eens gedaan, hielp geweldig. In ieder geval beter dan elders je gal spuwen 😉

 8. #1, om van je verwoestende woede af te komen moet je broodjes gaan bakken.
  Dan kijken of iemand ze toch wil opeten.

  Als ze niet eetbaar zijn, want te bruin gebakken, dan is je kans op soepsidie ook minimaal.
  Extremiteiten zijn niet mals.

 9. @ Marcy

  Waar heb ik JOU aangevallen en wat geeft JOU het recht dat bij MIJ te doen? Je kent mij verdomme niet eens, dus hoe durf jij conclusies te trekken die je niet kan bewijzen en hard kan maken! Kijk eerst maar eens naar je reactie op mij voordat jij iemand onfatsoenlijk noemt! Zo, onfatsoenlijk genoeg?!

  Of ben jij ook zo’n stiekeme rechtse kwal die links lult? Je voelt je blijkbaar aangevallen door mij. En dat geldt voor de anderen ook. Ik heb het zelf tegen NIEMAND in het bijzonder. IK speel niet op de MAN, waarom JULLIE dan wel?

 10. Nou sorry hoor. Je komt met een persoonlijk pijntje, terwijl er iemand een complete site die in principe niks verkeerd doet van het internet wil weren. Als je die persoonlijke pijntjes hier neergooit kun je natuurlijk reactie verwachten, en onvermijdelijk zijn die dan ook persoonlijk en op de man/vrouw.

 11. Veel em veel erger is het dat Remarque een zo grote naam te schande maakt. Die moet verplicht een naamswijziging.

 12. O en de echte Remarque werd overigens ook verboden (zijn boeken) door Hitler en diens zuster onthoofd, omdat Remarque toen zelf al gevlucht was.Dus deze nep-Remarque had beter een andere achternaam gehad. En Brullen ook.

Reacties zijn gesloten.