Beëdiging Flans II (Rutte II) live op TV!

Dit moet je niet missen! De beëdiging van het bouwpakket van Flans II (want Bruin I was in wezen ook een Flans) komt met instemming van H.M. Beatrix op TV. Radiostilte wisselt zich af met ‘So you think you can govern’, alles om het publiek te paaien.

Wat zullen ze allemaal glimmen dat ze dit zo snel geregeld hebben en zeker voor zichzelf weer een leuk plaatsje tegen een leuke vergoeding met niet te vergeten een leuke wachtgeldregeling hebben geregeld. Het is gewoon zonde van het hele circus, de een hoor ik zeggen dat het hele vehikel niet langer dan drie weken blijft bestaan en een ander geeft ze max. 5 maanden. Ik weet het niet, maar ik denk dat we snel weer naar de stembus mogen.

Hoewel, zowel VVD als PvdA dit wel zo lang mogelijk tegen zullen houden. Want beiden zijn nu toch wel ontmaskerd als leugenaars. Dus de ‘vaste’ stemploeg zal nu óf niet gaan stemmen of heel wat anders stemmen. Voor die ‘strategische’ PvdA-stemmers is het nog steeds eigen schuld dikke bult, had je maar moeten stemmen wat je hart je ingaf.

4 gedachten over “Beëdiging Flans II (Rutte II) live op TV!”

  1. @3 Nah, hoorde net dat die al beëdigd zijn de vorige keer, niet weer hoeven te zweren, die zijn al ingezworen. Zwerende massa daar.

Reacties zijn gesloten.