Alle Maastrichtse coffeeshops dicht uit protest tegen wietpas

En de burgemeester moet er van huilen:

Alle Maastrichtse coffeeshops zijn dinsdag dicht gegaan uit protest tegen de nieuwe gedoogcriteria. Burgemeester Onno Hoes heeft dat bekendgemaakt op een persconferentie. De burgemeester is boos op de coffeeshophouders: „Ik had niet gedacht dat ze zo brutaal zouden zijn. Op deze manier ontwrichten zij de lokale samenleving.” (Telegraaf)

5 gedachten over “Alle Maastrichtse coffeeshops dicht uit protest tegen wietpas”

  1. “…Ik had niet gedacht dat de Nederlandse overheid zo kortzichtig was. Op deze manier ontwrichten zij zowel de lokale alsook de Nederlandse samenleving…”

    Ik zie nergens ook maar iets positiefs aan dit hele gebeuren. Aan dit beleid kleven enkel en alleen maar nadelen. Minder drugstoeristen? Straatdealers/ drugsrunners die vervolgens nog meer overlast veroorzaken.

    Voor de illegale handel is dit een zeerrr welkom beleid, lijkt mij zo. Zal ‘es kijken wat een lampje + verdere toebehoren zoal kost. Vlakbij de grens wonen heeft zo zijn voordelen.

  2. Maastricht heeft plm. zo’n 150 coffeeshops, als ik me goed herinner. Degenen die nu ‘staken’ zijn slechts de 14 officiële shops. Die zijn juist heel ver meegegaan met het voorgenomen beleid, ze wilden besloten clubs worden zolang ze maar wel nog steeds aan buitenlanders mochten verkopen.

  3. dickerdack gaat nu amsterdam te lijf met z’n pasje (PROEST!)
    zal es een plak fijne hashcake in dat brommende gat proppen

Reacties zijn gesloten.