4 gedachten over “Agnes Jongerius geweldig volgens Henk Kamp en Bernard Wientjes”

  1. Neo-liberale verraadster van de werkende klasse waar we dankzij de implosie van de PvdA ( vroeger de logische stap nà de NVV / FNV )hopelijk van verlost zijn .. Tenzij Samsom zo dom is een plaatsje voor haar op de PvdA lijst te regelen

  2. Je hebt inderdaad iets grondig fout gedaan wanneer je gecomplimenteerd wordt door Henk Kamp. Wat het bertrek van Jongerius betreft, zeg ik mét Bakra en Laurent: goodbye en good riddance

  3. Henk Kamp speelt het spel erg goed: compliment is als een dolksteek recht tussen de borsten van Jongerius. Beetje draaien en wikken en Agnes zien we niet meer terug in de politiek. Exit tegenstander van de VVD.

    Wordt over een halfjaar een bestuurdersbaan bij een zorginstelling geholpen door het PvdA netwerk

  4. Weg met al die (a)sociaal democratische vakbond leiders. Wim Kok als beste voorbeeld. In 1983 nog vakbond leider; anno 2012 werkzaam bij het kapitalistische Shell, waar hij de bonussen verdeeld onder zijn nieuwe vrienden. Sociaal democraten zijn verraders, asociale types die het socialisme en de arbeidersklasse verraden hebben aan de burgerij. Agnes Jongerius en haar neoliberale PvdA vrienden moeten allemaal weg uit de vakbond.

    FNV leden moeten strijdvaardige leiders kiezen. Leiders die geen compromissen maken, maar die staken, strijden en vechten. Want de heersende klasse is in het offensief en wil de kosten van de crisis bij de werknemers leggen. Want de rijken en de kapitalisten vinden dat WIJ moeten betalen.

Reacties zijn gesloten.