Aftreden geëist van minister Schippers

In de kringen van alternatieve genezers is verontwaardiging ontstaan over het optreden van minister Schippers van volksgezondheid. Het gaat over een videoboodschap die de minister opnam in 2011 voor de vereniging tegen kwakzalverij ter gelegenheid van het afscheidssymposium van de scheidende voorzitter Cees Renckens.

Wat vooral verontwaardiging oproept is de neerbuigende manier waarop de minister zich uitlaat over de alternatieve genezers en hun cliënten.

Het spreekt mij allemaal niet zo aan, maar voor wie alle middelen wil aangrijpen om deze minister van haar post te stoten is er een petitie.

De visie van de vereniging tegen kwakzalverij hier.

2 gedachten over “Aftreden geëist van minister Schippers”

  1. Neerbuigend tov anderen?
    Is dit een echte verrassing?

    Is dit niet hetzelfde Minister die de IGZ persoonlijk heeft aangemoedigd om aangifte tegen een gerespecteerd huisarts toemaken zodat 15 rechercheurs op het laatste afgestuurd werden om hem onder druk te zetten om zelfmoord te plegen?

  2. Deze petitie kreeg ik enige tijd geleden ook toegestuurd.

    Ik heb hem niet getekend.

    Niet omdat ik niet wil dat Schippers aftreedt, zij moet overduidelijk opdonderen uit de regering (net als de hele regering dient op te donderen), maar ik draag de Rudolf Steinerbeweging geen warm hart toe. Net als dat ik bepaalde New Age geneeswijzen niet echt een warm hart toedraag. Waar ik het echter wel mee eens ben is dat deze Minister alles over één kam scheert aangezien ook traditionele Chinese geneeswijzen als Acupunctuur meegenomen worden op haar grote hoop. De enige kritiek die ik op TCG heb is dat zij vaak producten gemaakt van beschermde diersoorten gebruikt.

Reacties zijn gesloten.