12 gedachten over “Advertentie weigeren blijkt toch te kunnen”

 1. Tjah alleen is dit dan in Belgie. In Nederland zijn ze blijkbaar niet zo bang voor de reacties van de moslims. De enige reden zou dan zijn dat ze in Belgie geen grote stoere Wilders hebben die hen behoedt voor een aanslag.

 2. Huh? In Nederland hebben ze geen ruggengraat en plaatsen ze alles waar ze aan kunnen verdienen en wat niet tegen de wet is. Moraal en ethiek is hier al lang geleden verkocht voor een habbekrats.

 3. VOC-mentaliteit immers? Wie leverde overigens tijdens de 80-jarige Oorlog de wapens aan de Spanjaarden?

 4. Kwestie van moreel – sommige landen willen nog bij de Europese humanistische tractie horen.
  De cordon sanitair is in Belgie rond de Vlaamse Blok.

  Anderen daartegen willen hun slavendrijvers mentaliteit maar benadrukken.
  “Eigen volk eerst”

 5. Hé Ajakkes , waar blijft mijn uitnodiging voor een rechtszaak jij fascistische aanhanger van de fascist Wilders !!!!

 6. Ajax zou zich aan de regels houden maar off topic zeur-laster is niet toegestaan. Dit is dus de 400e overtreding of zo. Wil niet echt lukken he?

 7. Wij hadden vroeger een hond die wist dat hij binnen niet mocht blaffen , hij wist het dondersgoed want zodra hij geblaft had liep hij al daar de deur en dan naar zijn ren ( we woonde toen op het platteland ) , het is nu eenmaal in de aard van sommige honden om te blaffen , maar het was in ieder geval geen valse hond ….

  Doet me trouwens denken … Is een Fascist een “vals mens ” ????

 8. #8 A.Bakra. `Doet me trouwens denken … Is een Fascist een “vals mens ” ????’

  Is een fascist überhaupt een Mensch? Er was een verboden oorlogsrijmpje dat kinderen destijds stiekem zongen: “`t Is geen mens, `t is geen dier, `t is een NSB-er.”

 9. @9 .. Volgens veel mystici is wat wij “Mens “noemen slecht een benaming van een aanwezige mogelijkheid , een mogelijkheid die meestal niet vervuld word ….
  Om even terug te grijpen naar het oorspronkelijke stuk .. ( back on topic ) Belgische dagbladeigenaren schijnen die mogelijkheid wat verder te benutten dan Nederlandse … Ethiek boven geldverdienen is een menselijke keuze …

 10. ” “Mens “noemen slecht een benaming van een aanwezige mogelijkheid , een mogelijkheid die meestal niet vervuld word ….”

  daarom lopen nog sommigen met een lamp in de duisternis op zoek naar de mens… 😉

 11. @ 11 waarom weet ik niet maar het doet mijn denken aan de reactie van Ghandi op de vraag wat hij vond van “Western civilisation ” : “That would be a good idea ….”

Reacties zijn gesloten.