Ab Klink moet nog steeds zijn bek houden

Hè, wat vervelend nu toch. Was het CDA net weer op stoom aan het komen, en was het feit dat ze tot voor enkele weken geleden nog innig samenwerkten met de rabiaathaters van de PVV alweer bijna slechts een herinnering aan een enge droom geworden, komt zo’n Ab Klink weer aankakken met het PVV-verleden van Van Haersma Buma.

Kunnen we het verleden nu niet eindelijk eens laten rusten, moet daar nu maar steeds over doorgegaan worden? Ik bedoel, op 4 mei zijn ze ook al bijna zover dat er SS-ers herdacht mogen worden. Vergeven, en vooral vergeten, behoren tot de kernwaarden van het CDA.

3 gedachten over “Ab Klink moet nog steeds zijn bek houden”

 1. Tja, zo doen ze dat bijhet CDA he? Als een ander wat fout doet, blijft hem dat zijn hele leven nagedragen worden. Maar als ze zelf iets fouts doen, dan moet het maar snel vergeten worden en moet er snel aan de toekomst gedacht worden. Nou CDA, dat had je gedroomd. Dit gaan wij nog lang aanhalen, heeeeeeeel lang! Ow en Henkie verschool zich ook achter: ja maar 68% van het congres etc. Ja die waren allemaal omgeluld en hadden zich om laten lullen of vonden het gewoon een goed plan, gewoon foute mensen. Meelopers zoals je ze altijd hebt, gokken voor de macht en niet de morele consequenties overzien. Van mij mag in elk debat tijdens de verkiezingen weer gevraagd worden waarom CDA en VVD zo graag en met zoveel enthousiasme met de PVV wilden samenwerken.

  Ow en Henk zei ook nog iets dat mij wel opviel. De samenwerking was nu eenmaal geweest (alsof het een van buiten af komend iets is) en het was gelopen zoals het gelopen was, met als grootste teleurstelling de laatste maand. De 15 maanden daarvoor vond het CDA het dus best, het schofferen, kleineren en discrimineren van hele bevolkingsgroepen. Het uitknijpen van de zwakkeren? Allemaal prima, maar ja, toen stapte Greet op en toen was het ineens niet leuk meer. BAH walgelijke vent.

 2. 56% van de reageerders bij standpunt.nl is het eens met Ab Klink

  stelling:
  Een nieuwe CDA-leider die samenwerking met de PVV steunde is ongeloofwaardig
  (let op het fijne woord : steunde) Dat zijn dus ALLE zes)
  Van de afgewezen kandidaten weten we alleen zeker dat die clown Harry Wesselink tegen stemde

  bron: http://www.stand.nl/

  vrij vertaald: 56 procent van de Nederlanders heeft hogere fatsoensnormen dan de CDA kandidaat lijsttrekkers

Reacties zijn gesloten.