Aan alle Nederlanders… Ben normaal!

Van verschillende kanten is mij gevraagd om mijn brief aan u van gisteren nader toe te lichten. Natuurlijk ben ik daar toe bereid, ik ben tenslotte minister-president van alle Nederlanders, ook van domme Nederlanders en ook van al die buitenlanders die het verrekken om Nederlands te leren lezen.

De vraag was: wie zijn dan die mensen die de stemming in het land negatief bepalen? Laat ik het maar kort door de bocht zeggen: dat zijn in de eerste plaats die kut-Marokkaantjes die het leven in veel Nederlandse steden verstieren. En dan hebben we ook nog groepjes met andere indringers: Malinezen, Molukkers, Eritreeërs, Syriërs etc., vaak gemengd, meestal gevaarlijk. Ik vermeed in mijn brief van gisteren te vermelden dat het hier meestal om moslims gaat. Dat is niet toevallig. Had u beter gelezen, dan had u dat begrepen. Ik had het er best dik opgelegd eigenlijk met mijn voorbeelden: homo’s lastig vallen, geen hand willen geven, vrouwen nafluiten, conducteurs bespugen… Ik dacht dat ik zo wel duidelijk genoeg geweest was, niet dus.

Volgende vraag: wat moeten we met die klootzakjes? Nee, niet het land uit schoppen, die jongens. Dat gaat nu eenmaal meestal niet. Gewoon in een kamp stoppen ergens op de Drentse hei en ze daar opvoeden met harde hand, zou ik zeggen. Ik weet zeker dat 90% van de mensen in Nederland daarmee direct akkoord gaat. U snapt waarom ik dat niet heb opgeschreven: dan gaat de discussie daar weer over, het leidt af van mijn doel Wilders het gras voor de voeten weg te maaien. Want zeg nu zelf: waarom kansloos op de PVV stemmen als de Volkspartij, die bijna hetzelfde wil, zo goed als zeker de dienst gaat uitmaken?

De volgende vraag op mijn lijstje: wat is normaal? Ik schreef: Doe normaal of ga weg. U snapt dat ik daarmee een oude uitspraak herhaal: doe normaal of rot op naar je eigen land. Nu weet ik wel dat die rotjongens geen eigen land hebben, behalve dan ons land, maar de boodschap lijkt me duidelijk genoeg. Blijft staan wat dan precies normaal is. Normaal is dat u, Nederlander, mij volgt, dat u op uw tenen loopt en bang bent om af te wijken van de massa brave Nederlanders, gewoon goede consumenten allemaal. Dat is normaal. Verdien een zakcentje en koop! En als u niet kunt kopen: leen, leef op krediet. Het geld moet rollen, dat is goed voor Nederland.

En dan nog iets over onze normaliteit. Het is heel normaal in Nederland dat een kleine club van entrepreneurs en toppolitici de dienst uitmaken, het is normaal dat mensen die het wat minder hebben het hoofd buigen en dankbaar zijn voor de kruimels die de grote jongens voor hen achter laten. Die normaliteit, dat is waar ik als Volkspartij-voorman voor strijd. Dat mooie systeem van ons heet liberalisme, en het is dat systeem dat ons welvarend heeft gemaakt, althans een klein deel van ons.

Het is specifiek die normaliteit die ons land zo mooi maakt: ons liberale systeem. Wij zijn een ontzettend gaaf liberaal land. Kopen, kopen, kopen en de handelaars hun werk laten doen, daar niet over zeuren. Nee, ik zou nergens anders willen wonen. Nederland is een fantastisch land om rijk te worden, en het klimaat wordt ook steeds beter.

Voor nog meer uitleg verwijs ik graag naar mijn Facebookpagina. Daar kunt u zich ook inschrijven als eventuele partner in het Nederlanderschap om uw normaliteit te bevestigen. Wij willen graag dat u goed bent en er bij hoort, bij ons hoort. Schrijf u in, join the club! Uw inschrijving zorgt er in ieder geval voor dat wij weten dat u van goede wil bent, dat zou u nog wel eens voordelen kunnen opleveren. Na inschrijving krijgt u van ons tegen betaling van €10,- een petje met de tekst ‘Goede Nederlander’. U kunt korting krijgen op die fantastische aanschaf als u een andere Goede Nederlander aangeeft als aspirant-lid van onze Volkspartij. Ook bieden wij onze leden nog andere producten, waaronder een geheel verzorgde Volksreis naar parlementen in oa Turkije en Hongarije en een prima Volkswagen Polo met logo’s van onze campagne, gratis te leasen tegen onkosten. Ben normaal, join us!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.