Nebahat Albayrak veegt vloer aan met Pauw en Witteman

In het kader van dapper samen tegen de PvdA aan trappen nu ze toch al op de grond liggen ving Jeroen Pauw gisteren het gesprek met Nebahat Albayrak gelijk maar eens aan op zijn welbekende toontje, waarmee hij zo’n vrouwtje doorgaans even uitlegt hoe een en ander volgens hem, Jeroen Pauw, in elkaar zit.

Zie en lees hier hoe Albayrak vervolgens Pauw en Witteman alle hoeken van de studio laat zien.

Misschien moet de PvdA overwegen Hero Brinkman als fractieleider aan te stellen, want dat is zo ongeveer de enige die nog normaal geïnterviewd wordt door DWDD, PenW en PowNews.

 

22 gedachten over “Nebahat Albayrak veegt vloer aan met Pauw en Witteman”

 1. Nou ik vond het ook ten hemelschreiend en tenenkrommend tegelijk. Wat liet die Jeroen Pauw zich kennen, wat een klein kind en wat heeft die een problemen met vrouwen zeg. Kan er niet eens normaal mee omgaan.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3206963/2012/02/28/Pauw-en-Witteman-seksisten-Albayrak-was-onvrouwelijk.dhtml
  Ik ben het niet eens met de eerste reactie, dat P&W niet seksistisch zijn, zijn ze wel, allebei. Als er een vrouw aan tafel zit, is het ineens een vrouw en voor Pauw te vaak een ‘vrouwtje’, dan zie je de geilheid er bij hem afdruipen. Word ik onpasselijk van. Seksisme heeft ook te maken met de vragen die gesteld worden, waarom worden er aan vrouwen andere vragen gesteld dan aan mannen? Waarom wordt er aan een vrouw gevraagd hoe ze dat doet met haar werk als ze kinderen heeft – ja lullig voorbeeld – maar in die categorie zitten ze dan. Waarom is er bij andere mensen – lees mannen – goh, geweldig dat je dit doet als man, hoe ben je zover gekomen? Kortom, seksistich gelul van twee zure ouwe mannen.

 2. Die Pauw is gewoon gewend dat vrouwen hem naar de bek praten en anders drijven zijn macho hormonen hem …………. Dion Graus is ook zo’n type. Daar kan hij beter mee uit de voeten.
  Goh voor het eerst in tijden met plezier een stukje Pauw & Witteman gezien, wat een afgang! Heb dank Albayrak.

 3. #2 Precies Keira. Albayrak had ondervraagd moeten worden over haar standpunten en motivatie om zich kandidaat te stellen. Niet om het feit dat ze een vrouw is van Turkse komaf.
  Vreselijke TV, als ik dat wil zien zet ik PrisonerOfWarNieuws wel op.
  Gelukkig bracht de 10 miljoenste herhaling van Al Bundy uitkomst op Comedy. 😀

 4. Het enige waar Albayrak de vloer mee heeft aangeveegd is haar kans op de overwinning. Pauw was niet op zijn sterkst, maar dat malle mens heeft de plank én volledig misgeslagen (tuurlijk doet afkomst er wel toe, herinneren we ons de Turkse Coups in Helmond en Rotterdam-Zuid nog van 2 jaar geleden? Juist!) én haar ruiten volledig ingegooid. Ze hakkelde al net zo als Job Cohen. Nee, streep door Albayrak, next!

 5. @5 Hmm Wim volgens mij heb jij dan naar een andere uitzending gekeken dan ik. Of vind jij ook dat een vrouw zich eerst vrouwelijk en onderdanig moet opstellen om vervolgens de mannen te plezieren?
  Ik vond de opmerking dat Albayrak niet vrouwelijk was wel zo vreselijk seksistisch en zo uit de tijd. Wat is dat voor gelul? Heb jij ooit wel eens gehoord over een man dat hij niet mannelijk genoeg was in een interview? Ik niet. En stotteren deed ze ook niet, ze was terecht getergd door de idiotie van met name Jeroen Pauw, de geilbak wil maar een ding met vrouwen, en vond er nu een die daar niet van gecharmeerd was. Werd tijd en krijgt hij karakter van, want zo te zien was het flink tegen het zere been dat hij niet ging scoren bij Albayrak. Wat een ongelooflijk trieste vertoning was dit.

 6. @5 ’tuurlijk doet afkomst er wel toe’

  Ja, in de geest van bepaalde types wel ja. Maar die stemmen op een zekere partij waar Albayrak haar stemmen toch niet vandaan hoeft proberen te halen.

 7. Ik vond het ook heel irritant van die seksist, maar het liet wel het zwakke punt van Albayrak zien. Mocht ze het worden, dan komt ze heel smerig onder vuur te liggen. En ik wil iemand die dan keihard terug slaat. En dat zag ik gisteren helaas niet.

 8. Pauw zakt weer door het ijs, en Albayrak was subliem, de dedain van Pauw was overduidelijk.

 9. Ik word straalmisselijk van die makkers #staaktUwMisogynGeraas. Nebahat Albayrak is niet geschikt als partijleider. Maar dat heeft niks met haar geslacht of haar Turkse genen te maken.
  Keira heeft meer gelijk dan ooit hier op Krapuul.
  Elders op Krapuul vertel ik iets over de Albayrak-familie (https://krapuul.nl/nieuws/69431/geert-wilders-verrast-vriend-en-vijand-met-geniale-humoristische-grap/#comment-103144) Je kunt het volstrekt oneens zijn met die mensen, maar ik beschouw ze als een belangrijke “verrijking” van Neêrland’s intellectuele schatkamer.
  Als de VARA nu ook al buigt voor Wilders- en Pownews-methoden, dan wordt het tijd voor een echte arabische lente in Den Haag.

 10. Ik bemoei me niet met de PvdA, ze zoeken het maar lekker zelf uit, spannend hè, wie o wie zal het worden?

  En of Jacobi nou wel of niet gepolijst is naja, kan mij het schelen. Van Ien Dales weet ik alleen nog een handtas zo groot als een koffer te herinneren , kon je beter maar uit de buurt blijven 🙂

 11. Heb ik naar een ander programma gekeken gezien de reacties hier ? Zonder het voor P & W op te nemen, zon Pauw hoort meer thuis bij Hart van Nederland, maar Albayrak is dit keer goed gewogen en te licht gevonden. Ik sta er in ieder geval niet van te kijken. Eigen schuld dikke bult zou ik zeggen, je wist waar je aan begon. Totaal geen talent, en toch boven komen drijven omdat ze donders goed weet dat ze veel voorkeursstemmen kreeg van haar Turkse (clan) achterban. Een Kadiedja Arib (PvdA) of Sadet Karabulut (SP) , vrijgevochten allochtone vrouwen die het echt van hun kunnen moeten hebben ipv van een achterban, hebben meer intellect in hun kleine teen dan Albayrak in haar hele lichaam. Haar verkramptheid gezien toen Pauw het had over haar “roerig liefdesleven” ? Albayrak is een provinciaals tuthola met donkerbruine contacten in de Turkse politiek.

 12. Albayrak heeft wel een sterk punt dat men zal niet een vrouw of man kiezen maar iemand die het land in goede baan kan leiden.
  Ten tweede heeft ze gelijk dat men naar de wens van de doorsnee kijker graag over vrouw/allochtoon wil kletsen wat voor de serieuze beoordeling voor een leider niet relevant is maar wel voor de kijkcijfers die van de hersenspoelde zombies afhankelijk zijn.

  Indirect is het een hele goeie afbeelding van het onderling onbegrip, traditionele stereotypes die de MMS beheersen en de stroeve communicatie tussen “allochtoon”/autochtoon.

  Ik leg de schuld niet bij haar, men verwacht dat zij zich automatisch naar de prietpraat stereotypen zal schikken, wat ze niet doet.

  Persoonlijk moet ik vertellen dat ik niet wil weten wanneer gaat ze gebruikelijk plassen (op het moment dat Wilders het woord houdt).

Reacties zijn gesloten.