Zijn we al in Karl Marxstad beland?

Dit was een hysterische kreet nadat bleek dat het succes van de PVV bij de provinciale verkiezingen niet zo groot was. De aanhangers van Geert hadden zich al helemaal rijk gerekend en vonden dat het nu over was met die rooien. Want in hun belevenis leven zij in Noord-Korea. De linkse elite zit overal en we hebben staats-tv. Op zich al wonderlijk, want we hebben 3 kanalen met verschillende omroepen en dan nog tig commerciële zenders en niet alleen die allochtonen zijn in het bezit van een schotel, de autochtoon ook. Maar in het brein van de PVV bestaat dat niet, die zien alleen de DWDD en vinden dat Paul de Leeuw en Matthijs van Nieuwkerk van hun belastingcenten wordt betaald.

En er wordt wat gemopperd over onze belastingcenten, de Televaag doet braaf mee door groots te verhalen hoeveel PVDA’ers verdienen in een bestuursfunctie. Ook Fatima Elatik moet het vaak ontgelden, dat een pittige dame met hoofddoek in Amsterdam zit, doet waarschijnlijk pijn bij Jules Paradijs. U weet wel die slijmerd die opduikt met zijn logge lijf en moord en brand schreeuwt als het hem uitkomt. Paradijs beweert dat Wakker Nederland voor ons allemaal is. Maar is dat zo? De lezer wordt dagelijks gevoed met hoe erg het allemaal wel is, hier in ons landje. Grote koppen met wat de linkse elite uitvreet, en als een VVD’er betrapt is op gesjoemel dan zijn de letters iets kleiner en is de verontwaardiging een stuk minder. Het maakt weinig uit of je rechts bent, want dan mag je alles. En je kunt nog op begrip rekenen ook.

De PVV’er die in dezelfde krant zijn ergernis ventileert wordt met de dag kleinzieliger, immers nu Geert aan de macht is, dan kan het. We hebben linkse rechters, die motten weg. Wordt je als soldaat gegijzeld in Libië, dan kun je ook niet op al te veel steun rekenen, had je maar niet bevelen moeten opvolgen. En wat gaat dat ons kosten?

Als het aan de hardcore PVV’er ligt dan gaat de bezem erdoor, wordt de elite weggevaagd en gaat als parkeerwachter in Texel aan het werk. Maar ho eens? Is dat nou net niet wat in dictaturen gebeurt? Waar alleen maar 1 partij het voor het zeggen heeft en bepaalt voor wie de vrijheid is?

Als het aan Geert ligt, dan is ons landje ook een dictatuur, waar vrouwenrechten niets meer betekenen en waar vele medelanders al gauw moeten verdwijnen. Richard de Mos gaf een klein voorzetje, zelfs het voederen voor vogels mag al niet. Dat moet op zijn Nederlands, met een paar oude boterhammen die wij niet meer eten.

Eigenlijk leven we niet in Karl Marxstad, maar als we niet oppassen dan leven we in Wilders-stad met als toekomst een dictatuur en aanhangers die het iq van -1 hebben. Want werkelijk, wie de Nederlandse geschiedenis leest, weet dat onze grondwet een kostbaar iets is en daar is lang strijd voor gevoerd. Maar dat mag nooit en te nimmer verkwanseld worden, door een stel ontevredenen die geen kennis van zaken hebben, geen kritisch vermogen en nog steeds niet willen begrijpen dat de Geert schijt aan hen heeft.

Maar in die tussentijd heeft Bea al laten zien, waar de macht is. Niet bij Mark die de soldaten over de verkiezingen heen tilde, maar bij het old boys network. Met een reisje naar Oman, voor zaken en demissie om de soldaten vrij te laten. Volgens Geert is dat ‘een beetje dom’. Maar Geert is de laatste tijd stil, het wordt een beetje benauwd.

In het Midden-Oosten willen ze vrijheid, maar dat bestaat niet volgens Geert. Bij de verschrikkelijke tsunami die Japan teistert is het ook al stil. Geen medeleven of wat. Behalve dat Geert waarschijnlijk in Amerika aan het kijken is of het nieuwe MacCartheyisme hier kan worden uitgevoerd.  Om de kiezers ervan te blijven overtuigen, dat de moslims het gevaarlijkste volk zijn. En zijn kudde die de geschiedenis niet kent, vindt het prachtig.

Alleen de rest van Nederland niet en het moet maar duidelijk worden, dat het PVV gedachtengoed nooit en te nimmer mag worden ingeburgerd.

6 gedachten over “Zijn we al in Karl Marxstad beland?”

 1. De geschiedenis herhaalt zich, 1,5 miljoen vaderlanders die zich laten opjutten met leugens en geschiedvervalsing, ben benieuwd wat de PVV variant gaat worden van de Kristallnacht.

 2. “Bij de verschrikkelijke tsunami die Japan teistert is het ook al stil. Geen medeleven of wat.”

  Geert past heel veel op. Stel nou dat later zou blijken dat hij haastig medeleven zou vertoond hebben voor een bevolking waaronder moslims zouden zijn. Wat zal dan zijn aanhang van hem gaan maken?

  Overigens dit is de invulling voor politieke autisme.

 3. @2
  Er zijn pakweg 150.000 moslims in Japan. De helft hiervan is het gevolg van een tsunami van massa-immigranten, vooral vluchtelingen uit Centraal-Azië na de communistische machtsovername.
  Maar ja, zit er echt iemand te wachten op medeleven van dat stuk schoelje?

 4. Over de Tsunami en het gebrek aan medeleven van de PVV gesproken , Als Indo zal Wilders met zijn talent voor haat en wrok die Tsunami wel zien als rechtmatige goddelijke straf voor wat hun voorouders de Indo’s tijdens WO 2 aandeden … 😥

 5. Nou, op dat voederen van de vogels wil ik toch wel wat afdingen. Het is op bepaalde plekken inderdaad een gore rotzooi, waardoor massaal ratten en ander ongedierte aangetrokken wordt. Als het nou leuk eendjes voeren was, dan was er geen probleem. Maar er worden gewoon halve broden en andere voedingswaren in de parken, de struiken, om de flats enzovoort gekiept.

  Of dat één bepaalde groep is, die dat op zijn geweten heeft? Dat vind ik eigenlijk niet zo relevant. Wel van belang vind ik dat die vieze gewoonte (of eigenlijk gewoon laksheid en onverschilligheid) zo snel mogelijk stopt. Hier heeft iedereen last van.

Reacties zijn gesloten.