Zelfs Hockey tutjes …

Het moet toch wel schokkend zijn voor de VVD in Muiden  wanneer zelfs de favoriete broed-koe voor de korpsbal : “Het Hockey Tutje ” zich van de partij afkeert . Én zomaar in de openbaarheid brengt dat het juist de VVD is die het nieuwe veld van de vereniging tegenhoudt….   Ook een leuke inkijk in de positie van de vrouw in de ogen van ,ÉN de familiedynamiek bij, de lokale voorzitter:

‘damesbillen’
,,Het zijn prachtige damesbillen, maar er is geen gezicht te herkennen. Niemand had verwacht dat deze dames daar problemen van zouden maken.” Aanvankelijk dacht Vlaanderen  dat het om het team van zijn dochter ging, die in het tweede speelt. ,,Ik meen haar toch te herkennen op de foto.” 

Ja, ja.. gelijk vleeschwaar bij den plaatselijke slager is dit uw positie in de Naardense VVD mevrouw.. niet wat u tussen de oren heeft maar wat in de BH of in uw Hockeyrokje zit gebruikt de VVD hier het liefst voor haar partij-propaganda…..    Het feit dat Erik Pieter Vlaanderen ( heerlijke korpsballen naam “Erik Pieter ” ) uit al die niet aan het portretrecht voldoende billen wél de billen van zijn dochter herkent is zorgwekkend , vooral voor het meisje zelf , of ze heeft een dusdanige plofkont dat iedereen die zou herkennen 💡  óf papa Erik Pieter heeft een ongezond grote belangstelling voor zijn dochter’s billen…

5 gedachten over “Zelfs Hockey tutjes …”

 1. En dus zijn hockeytutjes toch niet de tutjes die de VVD er graag in zou willen zien…. 😆

 2. ,,Dit is ongetwijfeld een D66-actie.”

  Hoezo, als er dus wordt tegengesproken dan nemen we als VVD het WIlders adagium over? Laat de PVV weer lekker in de VVD verdwijnen, waar ze thuishoort’.

  Trouwens Bakra, je hebt volgens mij die foto wel mishandeld hoor, kan toch niet echt zijn die blauwe broek? 💡 😮

 3. Keira Schreef:

  Trouwens Bakra, je hebt volgens mij die foto wel mishandeld hoor, kan toch niet echt zijn die blauwe broek?

  Paintshop pro .. en dan de expand functie … , wel per bil doen anders worden ze écht lelijk … 😈

 4. Echt fantastisch op wat voor niveau die VVD dit verder aanpakt. Insinueert dat een mannetje van het herenteam verliefd is op een D66-kandidate (ja, en wat dan nog?), en daarom zouden die meiden tegen de VVD-reclame zijn.
  Je hebt de blauweboordenvrouwenhaters bij de PVV en dit is de witteboordenvariant….
  Maar kijk toch vooral uit voor die vrouwvijandige islam, mensen.

 5. Ja snap ook niet wat politiek hiermee te maken heeft. Het is gewoon foto gebruiken zonder toestemming, heeft met priverechten te maken en niet met politiek.

Reacties zijn gesloten.