Winkeliers Enschede willen geen azc-demonstratie in centrum

Ondernemers uit het centrum van Enschede hebben de gemeente verzocht een demonstratie van fascisten AZC-Nee komende zaterdag te verplaatsen naar een andere locatie. AZC-Nee wil gaan demonstreren in het centrum van de stad en de ondernemers zijn bang dat de aanblik van een stel Neanderthalers met gemillimeterd haar het winkelend publiek op de vlucht zal jagen. antifadownload

Wij voorzien een verstoring van de beleving die de zaterdagen normaliter voor onze bezoekers meebrengt. Dit door de (dreigende) stemming die de protesteerders met zich meebrengen, welke bij bezoekers en ondernemers van Enschede een onveilig of onbehaaglijk gevoel te weeg kunnen brengen? Met als resultaat: een afbreuk van het imago dat deze geweldige stad nu onder bezoekers en ondernemers heeft.

Uiteraard steunen wij de lokale middenstand op dit punt van harte. De gemeente Enschede heeft vast nog wel ergens een mooi, stil industrieterrein ergens buiten de stad waar extreemrechts zich naar hartelust uit kan leven, zo mogelijk omsingeld door een peloton ME. Iedereen tevreden, behalve misschien AZC-Nee, maar daar liggen wij niet wakker van.

Bron: TV Enschede