“U wilt niet herinnerd worden aan uw rifapentwiet”

Pauw en Witteman, de verschillige VARA – je begrijpt niet waarom uitgerekend “ThePostOnline”-redacteur Bert Brussen is uitgenodigd in een tamelijk groot item over bedreigingen op twitter. In de eerste plaats wordt er eenvoudigweg in commissie gelogen dat de man gestopt is terwijl iedereen weet dat hij als @TPOnl doorgaat, maar dan anoniem.
Toch komt dan de ongewenste twiet over de “rifapen” langs in de vermelding. “Ja dat was omdat hij over kankerhollanders begon”. Zo doen we dat.

Ik zie het programma nooit, maar als ik mijn tijdlijn op het juiste tijdstip volg dan weet ik wel zo ongeveer wat erin gebeurt. Ingeborg Beugel heb ik vaak zien uitschelden, ik vraag mij af waarom ik geen zuivering heb gehouden zodra ik dit zag. Je bent verbaasd, gebiologeerd haast. Ik spreek (helaas, inmiddels) als ervaringsdeskundige, doordat er dagelijks scheld- en dreigtwiets tegen onder anderen mij worden gelanceerd door iemand die hier ooit regelmatig reageerde en zelfs wel eens een gastbijdrage heeft geleverd, maar wiens enige bijdrage aan de opinievorming van Nederland sinds ruim een jaar is: alles naar eigen inzicht en kwaadwillendheid bij elkaar te plakken en er scheldpartijen aan te verbinden op misschien wel tientallen gratis weblogplaatsen, facebook etcetera. Het grootste mikpunt hierbij is Krapuul waarbij het wordt voorgesteld alsof Huib Riethof hier zeer belangrijk is. Hetgeen (opnieuw, helaas) niet (meer) het geval is zoals onze vaste lezers v/m wel weten. Maar dat maakt voor de scheldmaniak niet uit. Hij is er zo’n negentien uur per dag mee in touw, en dat mag extreem heten, zo’n Bert Brussen haalt dat niet.

Wat brengt iemand er toe over rifapen, stuk schorem, tuig, kutnicht, hangtiet te beginnen over iemand die je niet kent, met wie je niets anders te maken hebt dan dat je hem/haar via het medium twitter kunt benaderen en in sommige gevallen kent van de loerdoos? Het totale wegvallen van beschaving.

In het bovenstaande gedeelte komt Erwin Olaf aan het woord die door een van de zogenaamde verslaggevers uit de “roze” hoek ooit voor de camera min of meer gedwongen is een vrouw te kussen en duidelijk liet blijken daar niet van gediend te zijn. Omdat de homohaat in Nederland zoals bekend een importproduct van Islam is moeten wij waarschijnlijk de scheldpartijen op Olaf die hierop volgden duiden als een actie tegen “een vreselijk mens” die dan toevallig, toevallig ook nog relhomo en kutnicht blijkt te zijn, maar dat is een bijkomstigheid.
We kunnen er van op aan dat Het Rechtse Geluid in de Nederlandse media dat door ome Roon als broodnodig tegenwicht is geïntroduceerd op onze kosten en dat elders zijn gesubsidieerde uitlaatkleppen heeft het Rode Complot van Pauw en Witteman tegen vrijheidsstrijder Brussen zal weten te fileren. Boven kunt u zien dat hij eigenlijk helemaal niets (terug) te zeggen heeft – als Olaf hem een vreselijk mens noemt zegt hij dat Olaf zelf een vreselijk mens is. Niveau!

13 gedachten over ““U wilt niet herinnerd worden aan uw rifapentwiet””

 1. Het wordt nog bizarder: naar ik begrepen heb was ook de journaliste en schrijfster Hassnae Bouazza uitgenodigd. Zij kan als geen ander vertellen wat het is bedreigd, gestalked, uitgescholden en geintimideerd te worden. Zie bijv. de verheffende tweets aan haar adres van ene Robert Engel, die het zelfs bestond haar te fotograferen op Schiphol in het kader van zijn haatcampagne en op te roepen tot het doodschieten van haar man. Hoe het ook is: Bert rifapen Brussen weigerde te komen als mevrouw Bouazza er ook zou zijn en de redactie van P&W heeft derhalve braaf mevrouw Bouazza afgebeld….
  Do I need to say more?
  Behalve nog wellicht dat ik het verder tamelijk bedreigend vind dat de verschillige VARA op haar open riool JOOP.nl een zeer prominente plek geeft aan een massamoordverheerlijker…

 2. Iemand zei onder verwijzing naar POWNed, GeenStijl en TPOl, TMG
  dat diegenen wier verdienmodel is alles en iedereen te bullyen, kapot te maken, te belasteren en te bedreigen wel de allerlaatsen zijn die ook maar iets over haat en dreig op het internet mogen zeggen.
  Die persoon heeft volkomen gelijk. Punt.

 3. “Bert’, zo sprak de ouwe jongens krentebrood presentator van het programma waar de honden geen brood van lusten, ‘jij bent ook iemand die uitdeelt…heb je daar spijt van?” Lul! Vraag eens aan de slachtoffers van Bert-rifapen-Brussen en consorten met hun nivaeautje ‘hullie doen het ook’en ‘zij begonnen’ hoe zíj zich voelen in plaats van naar de gevoelens van dat stuk drek dat vervolgens – alsof het allemaal heel amusant is – minzaam glimlacht en in navolging van een oorlogsmisdadiger begint te wauwelen over ‘kennis van nu’…
  Verder wil ik het niet zien, ik kots van de lafbekken (zie @1) Jeroen Pauw en Paul Witteman.
  Echt schandelijk en ik snap eerlijk gezegd ook niet dat die andere gasten met uitgerekend Bert-rifapen-Brussen aan tafel wilden zitten. Ik zou wel eens willen weten of die mensen weet hadden van hoe de redactie gecapituleerd heeft voor Bert-rifapen-Brussen en zo ja, wat ze dan gedaan zouden hebben…
  Afijn, dit was de eerste en de laatste keer dat ik een stukje van P&W heb gekeken. In een pot diarree staren is waarschijnlijk verheffender dan deze vertoning…

 4. Ik wil niet flauw zijn, Ralph, maar jij scheldt er ook driftig op los in een groot aantal van je bijdragen over Teeven en Ascher.
  Om dan anderen de maat te nemen komt bij mij nogal hypocriet over.

 5. Je hebt volledig gelijk, Liera, en het is zeker niet flauw.

  Krapuul wordt bemand door werkeloze linksextreme frustraten wiens levensdoel het is aan te schoppen tegen alle mensen die wel wat bereikt hebben in het leven , en vooral als deze personen ook nog eens enigszins “rechts ” zijn.

  Schelden en tieren is hierbij volledig oke, omdat linksmensen nu eenmaal mogen schelden zoveel ze willen , omdat het dan namelijk ook geen schelden is , maar maatschappij kritiek.

  Ik zou niet teveel tijd verspillen aan de losers van krapuul, beste Liera.

  EDIT REDACTIE: Hoi welkom op krapuul.nl en gelijk tot nooit meer ziens want je bent in overtreding van huisregel (uit mijn hoofd) L en dat is de enige huisregel waar een directe permanente ban op staat.

 6. Even off topic maar ook weer niet helemaal als het om stompzinnig rechts gaat: massamoordverheerlijker Bart Schut gaat van het openriool JOOP.nl van de Verschillige VARA naar het lijfblad der schedelmeters der Tägliche Stürner en Jan Bennink van de racistische hufteromroep POWNed doet huilie huilie over zijn vriendje Bert-rifapen-Brussen die in P&W zo schandalig zou zijn behandeld…

 7. En overigens vind ik nog steeds dat die Bert – rifapen-Brussen direct moet verdwijnen van door belastinggeld gefinancierde zenders.

 8. Er is een groot verschil tussen schelden, foute vergelijkingen trekken en iemand bedreigen.

  Buiten dat bijten blaffende honden meestal niet.

 9. “Ingeborg Beugel heb ik vaak zien uitschelden”

  De twijfel op het gezicht van Bert Brussen, toen de tweets gericht aan Ingeborg Beugel ter sprake kwamen, sprak boekdelen: “Heb ik je nu wel of niet van die ranzige tweets gezonden”.

  Die idioot Brussen zou er m.i. zeer verstandig aan doen om z’n internet-abbonement op te zeggen. Krijgt ‘ie het waarschijnlijk ook een beetje ‘minder druk in z’n hoofd’. Scheelt weer een aantal slachtofferrolletjes, waar hij, Bert Brussen, zich te pas en te onpas in wentelt. De loser.

Reacties zijn gesloten.