Wilders wil het leger inzetten om nachtclubs te bewaken

Wilders schrijft voor Breitbart. Voor velen zal het geen nieuws zijn, en eigenlijk is het ook niet verrassend: “vrienden van Israël” kunnen heel goed antisemiet zijn, misschien zelfs beter dan “vijanden van Israël”. Een kort kijkje in een wereld waar ik liever ook niet had rondgekeken.

Hij feliciteert “Amerika” – hij bedoelt de Verenigde Staten, “de grootste democratie ter wereld” [biggest] – van India heeft hij nooit gehoord, of het telt niet omdat de mensen daar, nou ja eh – bovendien wonen er veel moslims. Met Trump. De Nieuwe Amerikaanse Revolutie.
Eigenlijk is zijn lofzang op de overwinning van Trump, die 3 miljoen stemmen minder kreeg dan Hillary Clinton, maar wat zou dat feit er toe doen, inhoudelijk gelijk aan het geklets dat we van “liberals” te horen krijgen over de bezorgde burger die zich eindelijk gehoord weet door een eenvoudige boerenlul die toevallig ook miljardair is. Ewald Engelen bijvoorbeeld, nog steeds. Die zal wel tegen Trump zijn (moest er nog bijkomen dat hij het niet was), maar hij hanteert dezelfde flauwekulredenering.

Ronald Reagan heeft Oost-Europa bevrijd. Als u het destijds heeft kunnen volgen heeft u toch niet zo goed opgelet als de VVD-apparatsjik Wilders. Reagan was dan ook de geweldigste president “in onze levenstijd”.

Uit zijn allernieuwste: “In mijn land, Nederland, zijn er alleen al honderdduizend moslims die persoonlijk bereid zijn geweld te gebruiken. Het Nederlandse leger is echter minder dan vijftigduizend soldaten sterk. Dus, zelfs als we het gehele leger inzetten om kerstmarkten, theaters, nachtclubs, festivals, winkelcentra, kerken en synagogen te beschermen, dan kunnen we niet de veiligheid van al onze burgers garanderen.

Daarom is er weinig twijfel dat 2017 Duitsland en het hele Westen meer geweld, meer aanvallen op onze vrouwen en dochters zal brengen, meer bloedvergieten, meer tranen, meer verdriet. De vreselijke waarheid is dat naar alle waarschijnlijkheid wij nog niets gezien hebben.

Maar dit betekent niet dat er geen hoop is.”

Ik ga geen links verstrekken naar deze nazisite met de in schooljongensengels gestelde stukjes van de geachte afgevaardigde.
U mag mij op mijn woord geloven en anders vindt u het wel.