Wilders werkt samen met homofoob Front National

“Ze blijven met hun poten van onze homo’s af” zeggen Wilders en consorten regelmatig. Wie zijn toch die “ze”? Wilders lijkt homo’s met open armen te ontvangen, homo’s horen bij ons, bij Nederland, bij onze natie. Wie het daar niet mee eens is, hoepelt maar op. Er is weinig fantasie voor nodig om te bedenken wie er dan maar het land moeten verlaten. Ik schreef er hier eerder al een stukje over.

Wilders zocht onlangs contact met de leider van het Vlaams Blok, Filip Dewinter, die het absoluut niet zo op homo’s heeft. Dit werd zelfs de eigen troetelhomo van de PVV, Paul ter Linden, te gortig. Nu is deze laatste ook een hele enge rare gast, maar daar gaat het in dit verband even niet over.

Eigenlijk gaat het mij ook helemaal niet uitsluitend om homo’s, maar om de leugens die de aanstormende fascisten uitkramen. Ze hebben eigenlijk een hekel aan alles en iedereen. Alles moet kapot. Dat ze daarbij de ene na de andere werkelijkheid verdraaien boeit ze niet. Mij wel, want iedereen zal vernietigd worden door deze lui. Als we ze daartoe de kans geven. Dat doen we niet, daar gaan we met zijn allen een stokje voor steken, toch? Wel apart dat die PVV in de peilingen de grootste partij lijkt te worden.

In Rusland is het verspreiden en promoten van informatie over andere leefvormen dan het heteronormale verboden. Dit is onder andere de reden dat de Spelen in Sotsji door François Hollande, de Duitse bondspresident Joachim Gauck, Barack Obama en David Cameron niet bezocht zullen worden. Nou zijn dat ook allemaal niet zulke frisse lui, maar de opstelling van Rutte dat hij wél gaat samen met Maxima en Willem Alexander is toch wel erg opvallend. Overigens vindt Wilders het ook geen enkel punt naar Sotsji te gaan, want ze geven namelijk niet veel langer om homo’s dan dat ze die kunnen gebruiken, erna: weg met die mensen.

Hier zou ik ook even willen wijzen op de uitlatingen van Harry van Bommel van de (S)P:

‘Het stelt me toch een beetje teleur dat er zo’n zware delegatie gaat. Het is ook niet verstandig. Het is niet uit te sluiten dat straks een pijnlijk beeld ontstaat met de koning aan de ene en de premier aan de andere kant van Poetin op een verder misschien wel vrij lege tribune.

Erg hè? Zo zielig alleen op die tribune, ze zitten daar gewoon een beetje voor lul zogezegd. En wat een socialistische motivatie, het vuur spettert er vanaf.

Le Pen en Julien Rochedy
Rochedy en Le Pen de vrienden van Wilders

Goed, dit speelt in Rusland, nu naar Frankrijk. Wilders gaat samenwerken met het Front National van Marine Le Pen. Binnen die club griezels is er een zekere Julien Rochedy bezig om precies hetzelfde voor elkaar te krijgen als de anti-gaywetten in Rusland.

Wilders er al over gehoord? Hij kan en wil daar uiteraard helemaal niets over zeggen, want er moet een grote internationale alliantie van aanstormende fascisten worden geregeld. Ook die EU en de gulden doen er echt helemaal niet toe. Smoesjes zijn het, het gaat ze om een heel ander project, namelijk die van één Groot Fascistisch Europees Rijk.

31 gedachten over “Wilders werkt samen met homofoob Front National”

 1. Nee, Wilders gaat het uitsluitend om zijn eigen stupide carrière. Daar zit niet de minste ideologie achter. U – in casu domrechts Nederland – vraagt, en wij draaien.

 2. Die doelstellingen en zijn/hun carrière(s) gaan prima samen Laurent. Naar mijn mening wordt het gevaar van deze internationale bruine beweging onderschat. Ook met zo’n 30% van de stemmen kunnen de gevolgen dramatisch zijn, denk aan Hitler.

  Wilders is een dictator pur sang die heel goed weet wat hij aan het doen is samen met de andere extreem-rechtse partijen in Europa.
  Het gaat me niet uitsluitend om de getallen maar ook over het vergiftigen van de geesten die nu al veel ellende veroorzaakt in de EU.

 3. Ja maar Rutte vindt de ideeën van Poetin over homoseksualiteit vast ‘een heel normaal standpunt van een heel normaal president met wie het heel prettig is samen te werken.’En dan ben je uitgeluld nietwaar?
  Goed stuk LRd.

 4. “Toen de nazi’s de communisten arresteerden, heb ik gezwegen;
  ik was immers geen communist.
  Toen ze de sociaaldemocraten gevangenzetten, heb ik gezwegen;
  ik was immers geen sociaaldemocraat.
  Toen ze de vakbondsleden kwamen halen, heb ik niet geprotesteerd;
  ik was immers geen vakbondslid.
  Toen ze de Joden opsloten, heb ik niet geprotesteerd;
  ik was immers geen Jood.
  Toen ze mij kwamen halen
  was er niemand meer, die nog protesteren kon.”

  Van de Duitse predikant Martin Niemöller, die overigens wel de vergissing maakte Hitler’s Machtergreifung aanvankelijk te steunen maar al snel tot andere gedachten kwam.
  Ik moest aan dit geschrift denken toe ik je o zo terechte stuk las over het vuil dat vandaag de dag droomt van een groot fascistisch rijk.

 5. Ralph:

  [ het vuil dat vandaag de dag droomt van een groot fascistisch rijk ]

  Ik weet niets zeker en het is niet mijn stijl om alles en iedereen voor fascist uit te maken, het woord erodeert daar ook snel door.
  Ik probeer een wat bredere blik te houden op de huidige ontwikkelingen en deze te koppelen aan eerdere periodes in de geschiedenis.

 6. LRd, U spreekt zelf van ‘aanstormende fasciten’ en zegt vervolgens: ‘het is niet mijn stijl om alles en iedereen voor fascist uit te maken’. Mij dunkt, niet geheel consequent.

  Waarom de hypocrieten François Hollande, Obama, Gauck en Cameron hierbij als lichtend voorbeeld moeten dienen ontgaat mij.

  Ik heb hierbij nog een vraag: Is Marine Le Pen wel zo fascistisch? In dit tweegesprek met Monsieur Barbier komt zij op mij heel verstandig over. Niet dat verstandig en fascistisch elkaar uitsluiten, maar toch, ze maakt gehakt van Monsieur Barbier:

  http://www.egaliteetreconciliation.fr/Marine-Le-Pen-Nous-sommes-face-a-une-grande-operation-de-restriction-des-libertes-22590.html

 7. “Nous sommes face à une grande opération de restriction des libertés” zei deze dame Le Pen. Hier hebben we die “vrijheid” weer, ook bekend van de PVV, de partij die zich opwerpt voor de vrijheid. Dat jij de tactiek niet ziet kan ik niet helpen. Le Pen gezien als strijder voor de vrijheid, het moet niet gekker worden.

  Ik ben er niet voor om het woord fascist te pas en te onpas te gebruiken tegen personen. Dat er een grote beweging aan het ontstaan is in Europa vanuit extreem-rechts ( wat is het verschil) hoef je uiteraard niet met me eens te zijn maar weerleg dan wat ik schrijf met feiten.

  Nergens noemde ik “lichtende voorbeelden”, je leest niet goed.

 8. Als het gaat over de vraag of Wilders en zijn horigen, dat Le Pen geval en haar zooi alsook andere mensenverachtende bewegingen in Europa fascistisch zijn of niet, waarom moet ik dan altijd denken aan dat gezegde ‘als het kwaakt als een eend, als het waggelt als een eend….’…
  Waarbij ik overignes de eenden niet heb willen beledigen door ze in verband met bruine, tweepotige troep te brengen…

 9. Klein misverstand. De opkomst van extreem-rechts (noem het fascistisch of niet) ontgaat mij niet en baart me ook zorgen. Maar om dan zoals in Frankrijk het Conseil d’État erbij te halen om mensen het zwijgen op te leggen lijkt mij een geheel verkeerde strategie, die de uitbreiding van dit verschijnsel alleen maar zal bevorderen.

  En of ik nou door Manuel Valls of Marine Le Pen het zwijgen krijg opgelegd is voor mij ‘lood om oud ijzer’. Soit.

  En kijk nou eens naar die hypocriete druiloor Barbier, die door Marine Le Pen in de pan wordt gehakt. Met zulke huichelaars het kwaad bestrijden? Je vous en prie…

 10. Ik wou eerst PVV stemmen met de EU verkiezingen.
  Maar na de rede gezien te hebben van Dr Rath , niet meer.
  Stem nooit op een partij waarvan de financiering geheim is.
  Ik ben tegen de dictatuur van de EU.
  Maar wil niet in plaats van de EU dictatuur een nieuwe dictatuur in het zadel brengen.

 11. Maar eh Theo, die kopvoddentaks en het mogelijkerwijze deporteren van miljoenen moslims nam jij dan maar even op de koop toe, toen je nog wel PVV wou stemmen?

 12. Laurent.
  Ik heb zo een hekel aan de EU, dat kun je je niet voorstellen.
  We worden bedrogen, waar we bij staan.
  Daar komt bij dat het Europese verkiezingen waren.
  Dat staat los van binnenlandse verkiezingen.
  Mijn redenatie WAS dat Wilders mijn standpunt in nam, en geen enkele andere partij.
  En ja, zo steunde ik ideeen waar ik niet achter sta.
  Dit zal voor vele burgers gelden.
  De EU is niet voor de gewone burger maar voor het groot kapitaal.

 13. @Theo: ja, maar dat is ook het gevaar van dergelijke partijen. Men negeert de andere dingen die zo’n partij gezegd heeft dan maar even vanwege één specifiek punt. Maar goed, je bent gelukkig op je schreden teruggekeerd.

 14. Laurent.
  Het gevoerde beleid in de EU is de drijfveer om op deze partijen te stemmen.
  De gevestigde politiek is er aan schuldig.
  Er zal een wonder moeten gebeuren wil dit niet op bloedvergieten eindigen.
  De burger staat met de rug tegen de muur, en zoekt een uitweg.

 15. @Leo Schmit:

  [ En of ik nou door Manuel Valls of Marine Le Pen het zwijgen krijg opgelegd is voor mij ‘lood om oud ijzer’]

  En de manier waarop dit kan veranderen?

 16. Nee, Laurent.
  De burgers zoeken een uitweg.
  Het is als een vis in een fuik zwemt, je komt steeds verder erin.
  Dan moet die fuik kapot, om eruit te komen.
  En welke partijen behalve uiterst rechts nemen dat standpunt in, geen enkele.
  Men deelt een visie, weg met de EU en Euro.

 17. @Theo: kan me niet schelen. Iemand die op Wilders stemt, stemt voor kopvoddentaks en deportatie van moslims, er is geen excuus.

 18. Nee, Theo het ‘gesundes volksempfinden’ en vreemdelingenhaat , elke dag tentoongespreid in de krant van zwakker Nederland, dát zijn de redenen dat mensen op die volslagen gek stemmen. God helpe ons de brug over als deze dictator werkelijke macht krijgt.

 19. “Want die macht gaat hij krijgen.”

  Je beseft dat o.a. jij persoonlijk daaraan bijdraagt, Theo?

 20. Zo Kraan, ik zou zeggen, geef jij eens je beargumenteerde visie van hoe het allemaal in de toekomst moet. Dan kunnen we discussieren, in plaats van modder gooien. Verschoon ons anders van je zinloze tussenwerpinkjes.

 21. Marc.
  Ik verkondig mijn mening.
  Dat die op dit item overeen komt met Wilders is toeval.
  Het is het gebrek aan een alternatief in onze politiek, dat Wilders zo groot wordt.

 22. @LRd: ik heb geen idee. Er valt weinig te kiezen tussen de hypocriete zwijgoplegger Valls en de fascistische zwijgoplegger Le Pen. Maar in het eerste geval is de Conseil d’ État erbij gehaald, dus die censuur is definitief. De laatste jurisprudentie over openbaar optreden dateerde van 1933. Voeg bij dit arrest de Wet Gayssot en de Fransen mogen er verder het zwijgen toedoen. Dat je niet ziet dat deze censuur de extreem-rechtse opmars alleen maar bevordert kan ik niet helpen. Maar een oplossing heb ik ook niet, behalve misschien ‘de kop in het zand steken’ of ‘een blokje rond gaan’.

 23. @Cornelis:

  Die reacties van Jaap en Ruud zijn verwijderd Cornelis in verband met onze REGELS.

 24. OK. Ik zou wel benieuwd zijn hoe zulke ..ahum.. hun denkbeelden opschrijven, maar ik kan ook goed zonder. Was waarschijnlijk ook te hoog gegrepen.

 25. “Ik verkondig mijn mening.”

  Mwah, je toont vooral je frustratie waar en wanneer het jou zo uitkomt. Zo ook in dit artikel over homofobie en Wilders/ PVV.

  Is toch iets anders dan het uiten van ‘een (onderbouwde) mening’.

  “Dat die op dit item overeen komt met Wilders is toeval.”

  Nee, geheel geen toeval. Wilders cs buiten juist lui zoals jij uit. Waar frustratie heerst, ontbreekt ratio. En Wilders weet dat donders goed, de pupil van VVD’er Bolkestein (zie: 1/2).

  “Het is het gebrek aan een alternatief in onze politiek”

  Mwah, je wil geen alternatief zien, mede vanwege je frustratie. Tunnelvisie tot gevolg. De EU gaat niet weg, helaas.

  “dat Wilders zo groot wordt”

  Waar jij tegen beter weten in, aan bijdraagt.

  Joh, weet je, ook jij kan de EU zoals ‘wij’ deze vandaag de dag kennen op een zelfde wijze als Wilders “slopen” (lees, in dit geval: ‘verbeteren’).

  Ga de politiek in, en verbeter de wereld voor je toekomstige nazaten zodat je ze daadwerkelijk oprecht in de ogen kan kijken. Scheelt ook weer maken van verkapte verwijten, aan mensen waarvan je niet beseft waar ze (voor) staan. Schrale troost: je bent niet de enige die zo’n (lachwekkende) denkfout maakt.

  _
  1: https://nl.wikipedia.org/wiki/Bolkesteinmaatregel
  2: https://nl.wikipedia.org/wiki/EU-Dienstenrichtlijn

 26. Eigenlijk steunt Marine Le Pen vrij direct Dieudonne M’Bala door te verkondigen dat de vrijheid van meningsuiting boven staatsdirectieven gaat. Het is het grootste goed. Wilders op zijn beurt werkt met Marine Le Pen mee, dus Wilders steunt iets indirect toch ook Dieudonne M’Bala. Nou, je zou hieruit kunnen concluderen dat Wilders het joodse volk stiekem aan het beledigen is.

  Wat is hij sluw, zeg.

 27. “dat de vrijheid van meningsuiting boven staatsdirectieven gaat. Het is het grootste goed.”

  Is het ook, Nexus. Heeft nogal wat strijd gekost, die vermaledijde vrijheid van meningsuiting.

  Waar vele roeptoeters aan voorbij gaan is dat het legen van de onderbuik geen mening is, maar vooral/ voornamelijk projectie.

  Zoals Leroi hierboven al schreef:
  “Eigenlijk gaat het mij ook helemaal niet uitsluitend om homo’s, maar om de leugens die de aanstormende fascisten uitkramen. Ze hebben eigenlijk een hekel aan alles en iedereen. Alles moet kapot. Dat ze daarbij de ene na de andere werkelijkheid verdraaien boeit ze niet.”

  En daar maakt Wilders -inderdaad heel sluw- misbruik van.

  _

  @Beste Theo, op de man spelen laat ik in deze aan jou over.

Reacties zijn gesloten.