Wilders’ verzet: woning vluchteling beklad en Asschers morele failliet

Screenshot wilders' verzet KlazinaveenJe denkt als vluchteling met je gezin veilig te zijn, je krijgt een woning toegewezen (hetgeen sowieso een vreugdevolle gebeurtenis is) en dan wordt je mooie nieuwe huisje waar je hoopt heel wat jaren gelukkig te kunnen zijn beklad door de horden der bezorgde varkenskoppen.
Het overkwam een gezin dat in Klazienaveen een woning toegewezen kreeg.

Nou heeft het terrorisme door bezorgde varkenskoppen waaronder brandstichting bij een moskee in Enschede, het bekladden van woningen, ruiten ingooien, varkenskoppen op locaties van voorgenomen AZC’s en varkens in bomen helemaal niets maar dan ook ábsoluut niets te maken met de stemmingmakerij door de gelijkgeschakelde media en politici tegen vluchtelingen en islamitische medeburgers.
Al die lui met hun gejoel en getier over massaverkrachtingen in Keulen, hun Ariër-verklaringen 2.0, hun leugenachtige gekrijs over ‘gelukszoekers’ en ‘bedreigingen voor onze manier van leven’ zijn en blijven hele nette mensen.
Bart Schut, die vrijwel iedereen die het niet eens is met hem uitscheldt voor antisemiet en jodenhater, heeft het zelf gezegd.
Als je als minister door een dergelijk stuk drek een veer in je achterste geschoven krijgt, ben je als minister en als mens definitief moreel failliet.

2016-03-01 Bart Schut prijst Asscher