Wilders’ verzet in Heesch: dode big bengelend aan een boom

media_xll_3526027Het volk van Geert W. heeft zich weer geroerd in hun haatcampagne tegen een toekomstige opvang van 500 vluchtelingen in het Noord-Brabantse Heesch (12.740 inwoners). Net als in Enschede hebben vreemdeling hatende onverlaten om hun ‘protest’ kracht bij te zetten gebruik gemaakt van varkens.
Er werd een dode big opgehangen aan een boom in het weiland waar de opvang moet komen, een andere dode big werd op de dak van een transformatorhuisje achtergelaten.

De buurtbewoners zijn ook ontevreden over de opvang van 500 vluchtelingen, zij hadden gedacht dat het er een stuk of 75 zouden worden. Maar over de actie met de dode varkens zijn zij not amused:

“Maar aan het eind van de middag zag ik die spandoeken verschijnen. En toen ik later terugging, zag ik ook die biggen. Dat komt wel eventjes binnen. Gruwelijk! Dat is iets waar wij als bewoners afstand van nemen.”

Sommigen hadden op Facebook al gezien dat er acties tegen de komst van het azc zouden worden georganiseerd. “Hou je vrouwen en kinderen binnen, las ik ergens”, zegt de geschrokken bewoner. “Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar hang zo’n spandoek met die biggen dan voor je eigen deur. Wij zijn als de dood voor toestanden zoals in Steenbergen. Dit hoort helemaal niet bij ons.”

(bron)

2 gedachten over “Wilders’ verzet in Heesch: dode big bengelend aan een boom”

  1. Pingback: De volgende stap in de aanloop naar onvoorstelbaar geweld: wapens uitdelen | Krapuul

  2. Pingback: Wilders’ verzet leidt opnieuw tot terreur: kogelbrieven | Krapuul

Reacties zijn gesloten.