Wilders (PVV) ziet maar één uitweg, de Staat voor de rechter slepen

De Tweede Kamerleden hebben hoofdelijk gestemd over een voorstel om wel aan de afspraak om het permanente noodfonds van Europa (ESM) uit te breiden naar 800 miljard (afspraak was 500 miljard) te voldoen. De Tweede Kamer heeft hier democratisch vóór gestemd. De Tweede Kamer gaat er mee akkoord dat het demissionaire kabinet hier mee voort gaat en dit ook uitvoert.

Geert Wilders, ondemocratisch als hij is, is het hier niet mee eens. Geert moet scoren voor 12 september en gaat nu voor de verkiezingen even de Don Quichot uithangen, de’redder’ van Nederland. Nou al zat ik in een brandend pand, hij ging mij niet redden!

Eerder op de dag had hij een voorstel ingediend waarin hij voorstelde dat het voorstel voor verhoging doorgeschoven zou worden tot na de verkiezingen. Dat voorstel werd gesteund door 41 van de 150 Tweede Kamerleden. 41! Dat is 27,3 %. Dan heb je toch gewoon verloren?

Gezien de onzin die hij doorgaans uitkraamt, van directe leugens tot grove onwaarheden (ja zoek de verschillen), ga ik er ook nu niet van uit dat hij weet waar hij over praat als hij zegt dat dit een onrechtmatige daad is.

Maar Geert kan er niet tegen als zaken niet zo gaan als hij wil, is hij in zijn fractie tenslotte gewend en dat gaat zijn sporen nalaten, dus sleept hij nu de Staat voor de rechter, geholpen door de trouwe Bram.

Geert wil voorkomen dat wij, alle Nederlanders, slachtoffer worden van een omissie in het denken van alle Tweede Kamerleden minus 41 en moeten gaan betalen voor een uitgebreid ESM. Wel wil hij dat wij voor zijn magistrale plan betalen in de vorm van een kort geding. De rechter wordt door ons betaald, maar iedereen moet zijn recht halen. Maar de Staat zal verdedigers in moeten zetten en die worden ook door ons betaald.

Over betalen gesproken, waar haalt Geert toch dat geld vandaan waar hij dit soort dingen van kan betalen? Waarom is daar nog nooit iemand achteraan gegaan, of heeft er iets over gevonden?

 

10 gedachten over “Wilders (PVV) ziet maar één uitweg, de Staat voor de rechter slepen”

 1. Uiteraard tegen fikse betaling, zeker nu hij sinds van de week voor zichzelf moet zorgen.

 2. Gewoon negeren die lul, want aandacht houdt hij van. Maar toch, ik zei toch dat hij wel wat zou vinden om straks gewoon weer 25 a 30 zetels te krijgen ;). De VVD dan ook bijna 40… en dan kunnen ze lekker saampjes met de SGP en CDA als gedoger regeren :).

 3. Geert die zijn heil gaat zoeken bij “enge D’66 rechters”, dat is geen zuivere koffie.

 4. Met deze flauwekul wilden de broertjes van Bram duidelijk helemaal niets te maken hebben.

 5. Wat betreft het ESM is er veel te weinig verzet in de kamer. Het esm is een uiterst ondemocratisch onding en misschien heeft Wilders wel gelijk om de rechter eens de rechtmatigheid te laten toetsen. Het zal wel niets opleveren, net zomin als de rechter de onrechtmatigheid van de discriminerende uitlatingen van Wilders heeft erkend. Ik ben verklaard tegenstander van de pvv, maar de invoering van het esm is een aantasting van de democratie. en als dan niemand anders dit aankaart dan in hemelsnaam de querulant wilders maar.
  http://www.youtube.com/watch?v=Lf0O0sm664M
  http://www.courtfool.info/nl_ESM_Staatsgreep_in_17_landen.htm

 6. Wat Witte Duif zegt. ESM = foute boel. Triest dat uitgerekend Wilders dit oppikt.

 7. En wie moet betalen voor deze kunstjes. Juist de belastingbetaler, die nu wel doorheeft dat ´linkse elite´ niet bestaat, maar dat het gewoon 1 pot nat is. Ik betwijfel of Henk en Ingrid blij zijn dat ze Mosko sponsoren.

 8. Het ESM verdrag verplicht landen binnen 8 dagen te betalen als er geld nodig is.
  Controle onmogelijk.
  Verantwoordelijken kunnen niet aangesproken worden op fouten.
  Dit verdrag is ondemocratisch en kan individuele landen enorme hoeveelheden geld kosten.
  Wilders heeft gelijk ( helaas ).

Reacties zijn gesloten.