Wilders (PVV) – VVD-Senator is duidelijk niet helemaal goed bij zijn hoofd

Zo ga je als parlementariër in Nederland tegenwoordig om met Senatoren. Vroeger was het nog ‘geachte afgevaardigde’, tegenwoordig is het ‘Doe eens normaal, man!’ tegen de premier en ben je als je het niet eens bent met Wilders rijp voor het gesticht. Ben benieuwd wanneer de eerste mensen die het niet met Wilders eens zijn daadwerkelijk opgesloten/afgevoerd worden.

Geeft het mij hoop dat een VVD-Senator de discussie aanzwengelt over de PVV en de loop van de geschiedenis van de jaren dertig van de vorige eeuw? Nee, niet echt, het gros van dat PVVD-volk is te dom om voor de duvel te dansen of denkt alleen aan Numero Uno en de rest kan doodvallen, liever niet ter plaatse, want dan moeten ze er overheen stappen.

 

10 gedachten over “Wilders (PVV) – VVD-Senator is duidelijk niet helemaal goed bij zijn hoofd”

  1. Keira: “…de rest kan doodvallen, liever niet ter plaatse, want dan moeten ze er overheen stappen.”
    😥

  2. Ik ben het niet vaak meet Geert eens, maar hier moet ik hem toch gelijk geven. Als je als senator tot de conclusie komt dat de PVV naar de 30-er jaren stinkt en je wilt dan nog steeds vrolijk met ze samenwerken, dan ben je inderdaad niet goed bij je hoofd.

  3. Dat is dus het punt. Of je bent intellectueel en dan zit je niet in het parlement. Of omgekeerd.

  4. @7 Nicky, nee dat schrijf ik. Om aan te geven hoe de PVVD’ers denken over anderen die het minder hebben.

  5. Wilders heeft zich volledig politiek gedeclasseerd, maar blijft een zeer trouwe fan aanhouden – Rutte, die op zijn beurt een zeer trouwe fan heeft – Verhagen.

    Zo werd de Heilige Bruine Drie-eenheid gecreëerd.

  6. In een klein hoekje vermoed ik dat Wilders met “VVD-Senator is duidelijk niet helemaal goed bij zijn hoofd’ gewoon op het feit doelt dat de VVD Senator zijn haren nog niet helemaal arisch geblondeerd heeft als Wilders het doet.

Reacties zijn gesloten.