Wilders wil uit de Europese Unie en andere idiote ideeën

Zoals gebruikelijk komt Wilders alltijd met zijn meer imbeciele dan wel abjecte ideeën op de proppen als hij in het buitenland verkeert, zodat hem vooral ook geen lastige vragen erover gesteld kunnen worden waarschijnlijk. Vanuit New York probeert hij wanhopig zijn nieuwe niche, het anti-Europa gevoel, te hypen en stelt voor dat Nederland maar eens uit de Europese Unie zou moeten stappen.

Voor nog meer idiote ideeën zou hij ook nog eens naar collega Filip DeWinter kunnen kijken, die het recht op discriminatie eist.

5 gedachten over “Wilders wil uit de Europese Unie en andere idiote ideeën”

 1. Is inderdaad volstrekt belachelijk. We kunnen veel beter alle uitkeringen stopzetten, de ontwikkelingssamenwerking tot nul reduceren en de AOW flink korten zodat we nog wat extra geld voor Brussel kunnen vrijmaken. De Grieken en de Spanjaarden en de Italianen en de Ieren en de Belgen en en en en hebben ons allemaal hard nodig 🙂

 2. Als Wilders nu gewoon eens uit Europa stapt, en zijn volgzame slaafjes met zich meeneemt.

 3. Het heb ons nu wat opgeleverd, onze Oosterburen willen in onze kikkerlandje div bedrijven overnemen
  of opstarten.
  één van die bedrijven heet Nedkar, raar dat zij dat doen op het moment dat onze Europa sentiment
  beneden nul is.

  Groetjes van Rob…

 4. EU schaakspel of EU stratego dat niet vredig is……
  Dreiging vanuit de Britse hoek/ democratie is gevaarlijk//het Noord Ierse Britse pond of de Ierse Euro ………..
  Het wordt ook niet zo vredig als het leek voor de Ieren?

  Een gevaarlijke man, noemt het Britse magazine The Economist hem. Hij zou zijn land, zijn buurlanden, zelfs geheel Europa in de afgrond kunnen storten. Hij, dat is de Franse presidentskandidaat François Hollande die komende zondag vermoedelijk de sleutel van het Elysée krijgt.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3249154/2012/05/01/Raakt-Frankrijk-met-gevaarlijke-Hollande-in-isolement.dhtml

  Al dat gedreig is goed om de burger bang mee te maken zonder inzicht in / verantwoording voor component opkomst van EU nationalisme , protectionalisme naar neo fascisme.
  ,
  Het gekke daarvan is dat dreigen ipv onderling vertrouwen voorkeur geniet. En Hongaarse vriend die de voor en na WO 2 geschiedenis van binnen uit zelf heeft ervaren/ kent, ,wist mij o nlangs met stelligheid te zeggen dat het de EU zelf is haar burgers ” gek”’ heeft gemaakt.

  .

  Ik weet absoluut niet welke Britse economische belangen , Ierse vrede er op spel zouden staan? Ik begrijp dus ook niet waarom en welk gevaar Hollande voor de Britten kan betekenen.

  Het was wel zo dat Sarkozy de uitgestoken hand van Cameron schoffeerde , britse mores als ontmoeting “” how do you do “’ ipv handen schudden inhoudt , de symbolische macht van de hand schudt weigeraars op een schaak spel waarvoor de inzet van EU pionnen , de burgers van EU stratego zijn

Reacties zijn gesloten.