Wientjes kletst uit zijn nek over lengte WW-uitkering

(Eerder verschenen op het tijdelijke Superkrapuul)

Bernard Wientjes, voorzitter VNO-NCW, beweerde onlang in de Telegraaf dat Nederland absurd is met zijn WW-regeling. Veel te lang! Moet veel korter, allemaal absurd en Nederland luilekkerland, enzo.nrc.next heeft dat eens gecontroleerd en kwam tot de conclusie dat Wientjes hier helemaal ongelijk heeft. Voor mij staat dat gelijk met uit je nek kletsen, als je als voorzitter van een werkgeversorganisatie dit soort wartaal uitslaat, heb je of je huiswerk niet gedaan, of je bent kwaadaardig bezig om mensen een poot uit te draaien.

 

2 gedachten over “Wientjes kletst uit zijn nek over lengte WW-uitkering”

  1. Die man is gestoord is een cloon van Donner die heeft dezelfde krankzinnige gedachte bijvoorbeeld over het zware werk i.v..m. AOW 65 jaar,

    Nu even alles terug draaien naar 1 jaar dus iedereen die er nu bij na ruim 36 jaar op heb zitten mag dan 12 maanden in de WW zitten voor 30 procent minder loon en daarna naar de voedselbank en verhuizen naar een kartonnen doos en de bijstand in en dan maar hopen dat je toevallig geen kind in huis heb die ook nog wat verdiend, want dan krijg helemaal niks meer , en daar heb je dan ruim 36 of meerdere jaren voor krom gelegen.

    Mijnheer wientjes heeft nog geen 20 jaar actief gewerkt maar daarvoor tot zijn 30 ste op zijn reet zitten studeren van ONZE ruggen , dus die Wientjes kan gelijk opzouetn met die zelfde krankzinnige regering waar we nu mee opgescheept zitten.

    Wordt hoogtijd om de hele boel eens een week of twee plat te gooien, maar helaas daar hebben onze Nederlanders het lef niet voor die nemen dit gewoon allemaal incl het doorwerken tot je 70ste ook dank zij Wientjes.

  2. Wat wil Wientje eigenlijk hiermee. Als mensen geen geld hebben wat moeten ze dan consumeren? Het gaat toch ten koste van de MKB-er?

Reacties zijn gesloten.