Wees solidair met Krapuul – teken voor Erwin Lensink

Radio Pacifica is voor mij het prototype van het soort radiostation dat ik in Nederland zou willen horen. Het zal er wel niet van komen. Nederland is verloren op radiogebied (en wat televisie betreft, maar dat interesseert mij al minder). Van hogerhand wordt gekwaakt dat de Media zo Links zijn ook al heeft Wilders en zijn club inmiddels bijna het alleenrecht op discours en zendtijd als nieuwswaarde.

Maar Pacifica, Radio voor de Vrede, ter plaatse echt in de ether, is nu overal ter wereld te horen via het internet, om het voorbeeld te geven. Vooral Democracy Now van Amy Goodman is onmisbaar. Als je er naar luistert zul je merken hoe je als luisteraar op je verantwoordelijkheid wordt aangepakt. Er moet namelijk geld op tafel. Ieder kwartaal wordt de gratis nieuwsvoorziening grotendeels onderbroken door eindeloze bedelpartijen voor geld – geen geld, geen radio (of geen site.

Wij van Krapuul zeuren niet aan uw hoofd om geld. Wij onderbreken de berichtgeving niet voor bedelen.

Wij vinden ook niet dat wij zeuren als wij u vragen uw handtekening te zetten voor waxinewerper Lensink. Wij vragen het niet omdat wij zijn motieven zo groots vinden – het gaat om de onrechtvaardigheid dat je in Nederland onbeperkt opgesloten kunt worden onder het motto “Warhoofd, rare meningen, gevaar voor zichzelf en vooral zijn omgeving.” Vanwege het waxinelicht tegen de gouden koets.

Teken! Omdat wij niet aan uw kop zeuren, bijvoorbeeld.
Toen ze voor de waxinewerpers kwamen….

1 gedachte over “Wees solidair met Krapuul – teken voor Erwin Lensink”

  1. Ja, want als in die laatste alinea een geldig argument stond om iemand tbs te geven weet ik er nog wel een paar…

Reacties zijn gesloten.