Weer borrelnootjespraat van @Herobrinkman

Afgelopen vrijdag was @Herobrinkman al aardig op dreef. Hij begon iemand een lul te vinden. En daarna was hij hard op weg @meilivos te versieren.

De volgende dag zei Hero dat de PVV als moderne partij stemkastjes zou gebruiken, dit als antwoord op de chaotische stemprocedure bij het CDA-congres. Dat lijkt me overigens overbodig als een partij met slechts 1 lid.

Maar ook vandaag liet Hero weer van zich horen. Hij plaatste een tweet, waarin hij zei dat de rechter van de wrakingskamer ervoor heeft gezorgd dat de moordenaar van Fortuyn geen levenslang heeft gekregen.(Hp/detijd)

Even later heeft hij de tweet weer verwijderd. Zou dit gebeurd zijn onder druk van de Grote Blonde Leider? 😆 😆 😆 😆

8 gedachten over “Weer borrelnootjespraat van @Herobrinkman”

 1. Wanneer men bij het CDA stemkastjes zou hebben gebruikt zouden de CDA voortstanders van bruin moord en brand geschreeuwd en onmiddellijk om ‘schriftelijke-herstemming’ hebben gevraag omdat ‘die-moderne-apparatuur-niet-betrouwbaar-zou-zijn’….

  Wat Wilders betreft:
  Hoe gekker, odinairder, maatschappijverwerpender hij (en zijn maat/geldschieter Moskouwiets) het maken hoe ‘beter’ voor het CDA…
  😎 !!

 2. Die comments bij dat HP de Tijd artikel…. Hebben ze grote schoonmaak onder de reageerders gehouden of zo?

 3. HP/De Tijd: Ze moeten het hebben van adverteerders die mikken op een publiek met laag PVV-gehalte, zoniet de gewraakte grachtengordelelite of wie daar bij wil horen. Het houdt een keer op, misschien nu al.

 4. “Dat lijkt me overigens overbodig als een partij met slechts 1 lid.”

  Jamaar, wil misschien de Führer uit zuiver narcistische overwegingen elke dag op zichzelf stemmen.
  Je wet maar nooit?

Reacties zijn gesloten.