Wat hebben die ‘straatterroristen’ nou echt gedaan in Gouda?

Met bloembollen gegooid en de glijbaan met chocolademelk ingesmeerd. Jaha, echt waar! Dit zijn toch waarlijk terroristische daden die zwaar en manmoedig ingrijpen vereisen! Compleet met een spoeddebat hier en een spoeddebat daar, opgeklopt worden in de media, allemaal om te laten zien hoe bedreigend deze kinderen zijn. Natuurlijk zijn het vervelende ettertjes, maar daar gaan we toch niet zo mee om? Schei toch een keer uit met dat overdrijven. Neem toch eens een keer niet de kretologie van die populist Gekke Geert en zijn maten over. Ga je gezonde verstand gebruiken en laat je niet zo opjutten.

11 gedachten over “Wat hebben die ‘straatterroristen’ nou echt gedaan in Gouda?”

 1. Geweldig zulke stoere praat, ….
  Mensen die zoiets bagatelliseren zouden het een paar keer zelf mee moeten maken … gewoon goed voor een stukje wijsheid in hun leven. Ik durf met je te wedden dat je het dan ineens heel anders ziet.
  Als wandelende klerenkast heb ik er gek genoeg nooit last van, raar toch?

 2. @ Edwin
  Is het bagatelliseren als je vindt dat het leger niet moet worden ingezet tegen een stel rot kinderen? Daar pleitte de PVV namelijk voor.

  Dat betekent niet dat die kinderen niet moet worden aangepakt. maar tegen eieren, bloembollen en chocolademelk moeten gewone agenten toch wel zijn opgewassen. Denk ik zo.

 3. toen ik hier 10 jaar geleden kwam wonen dacht ik er ook zo over
  nu 10 jaar en heel veel ellende later hoop ik dat de lange lat er eens over wordt gehaald
  de politie die niets kan,een burgervader die andere dingen belangrijk vind(stadhuis)
  geen veiligheid en voor alles uitgemaakt ,bedreigd ,bewoners die de wijk uitvluchten na jarenlang getreiter en noem maar op
  het wordt tijd dat de bevolking zich eens losmaakt van het aach zo erg is het niet syndroom
  want het is wel erg en niet alleen in de oosterweij

 4. Onbegrijpelijk, dat in deze wijk standaard geen ME rondloopt en naar alles mag slaan wat zich niet kan gedragen. Ik denk dat het binnen een dag opgelost is.

 5. als ex goudse kan ik u ertellen dat er sinds de jaren 80 al terreur is door deze groep.
  men kon en kan nog steeds niet in de avonden daar veilig over straat.
  bespuugt worden en voor alles wat meer te onfatsoenlijk is voor worden is hun manier van intimidatie en je te vertellen dat je ze discrimineerd.
  de ouders van deze huidige probleem jongeren waren sinds de jaren 80 hun voorgangers
  inbraak, diefstal, bedreiging met de door zijn hun standaard normen, waarden hebben ze niet.
  en dan is in gouda alles onder controle?
  de tolerantie grens is ver overschreden en zoals ze zelf altijd roepen “ik ben marokaan”, wel neem ze dan dat nederlandse paspoort af en stuur ze naar hun “vaderland”
  hier dragen ze geen enkele cent bij door werkeloos te “willen” zijn en alleen maar zich misdragen en profiteren van de door ons opgebouwde rechtten.
  wanneer wij ons als immigrant in hun land zich Zo zouden gedragen dan heeft dat heel wat andere gevolgen voor ons dan hetgeen in nederland met gepamper voor deze doelgroep wordt gedaan.
  ze zijn niet zielig.
  regering, sta op en luister naar de mening van je volk hier over en doe wat je moet doen.

 6. Marc Schreef:

  Onbegrijpelijk, dat in deze wijk standaard geen ME rondloopt en naar alles mag slaan wat zich niet kan gedragen. Ik denk dat het binnen een dag opgelost is.

  @Marc, helaas de ME kan niet overal naartoe gestuurd worden. Daarom moeten er keuzes gemaakt worden. Jij mag zelf beslissen naar welke van de volgende twee gevallen moet de ME opgestuurd worden:

  1. Baldadige kinderen (8-11 jaar leeftijd) die af en toe met eieren bloembollen gooien en chocola smeren.

  2. Volwassenen die veelal militaire opleiding hebben gehad en bij gelegenheid kopstoten uitdelen aan toevallige voorbijgangers, klappen uitdelen aan obers in openbare aangelegenheden, met geladen pistool rondlopen en stelselmatig en methodisch buren met geweld bedreigen. Handelingen die zover zijn geëscaleerd dat ze reeds in boeien zijn afgevoerd geweest.

  Hoe lang gaan we deze type terrorisme gedogen en de pogingen om die handelwijze in het Nederlandse Parlement te smokkelen?

  Misschien moeten we een petitie starten voor het verwijderen van PVV uit het Parlement?

 7. @Suzan
  Als het echt zo erg is, dan kan de normale politie dit probleem nog altijd aan. Of de wil er is dat is een andere vraag. Voor dit probleem heb je absoluut geen ME laat staan het leger nodig.

  Etnische Marokkanen hun paspoort afnemen? Voor wat aso gedrag? Dat soort voorstellen hoor ik nou nooit over de Tokkies of de Gristelijke Tuigjongeren op de Veluwe. En geloof me, die laatste groep steelt, schelt vernield en zuipt dat het een lieve lust is.

  Dus als die Marokkanen zeggen dat ze gediscrimineerd worden, dan zit daar helaas wat in. Zij worden namelijk anders beoordeeld dan Blank tuig. Voor hun worden er allerlei straffen geeist die nooit voor Blanke Nederlanders worden voorgesteld. Of wilt u de Tokkies en de Veluwse tuigjongeren stateloos maken en verbannen naar een nieuw aan te leggen Waddeneiland?

Reacties zijn gesloten.