Wat gaat het toch goed in Kneuterland

Oh oh oh oh wat gaat het toch goed in Kneuterland. Narcissus Rutte schittert in afwezigheid in het debat over gaswinning in Groningen. Een premier voor alle Kneuterlanders zo zei hij.  Vandaar ook dat hij volkomen meeleeft met hetgeen er in Groningen gebeurt.

Verder was Narcissus lekker aan het draaien en liegen wat betreft dat geweldige duo dat omdat ze zo goed zijn/waren plots moesten opstappen.

Ook las ik een bericht over weer meer mensen die een beroep moeten doen op de Voedselbank.

Ja in Kneuterland ligt alles op koers volgens de Mafia (VVD).

Ik stel voor dat we met elkaar afspreken dat we gewoon Mafia schrijven waar we VVD bedoelen want het schijnt er met de paplepel te worden ingegoten als ik weer een ander bericht over corruptie lees binnen de JOVD ditmaal. Ook zag ik bij Zembla hoe grote bedrijven belasting massaal ontduiken. Daarvoor worden constructies bedacht. 3 x raden wat men stemt binnen die gelederen.

Maar goed ik wilde ook dit even kwijt, met dank aan ook weer de Mafia.

Bezorgde huisartsen spijkeren manifest op ministerie in Den Haag.

Nee, jongens en meisjes, het gaat goed in Kneuterland. En Narcissus Rutte zal koste wat het kost koers houden, ook al sterft u een pijnlijke dood. Het zal hem een worst wezen.
Maar goed, Kneuterlanders slaap zacht. Want morgen hoeft u toch niet meer naar uw werk of is er bij Opa de stekker uit getrokken omdat hij al een tijdje onrendabel is.