Wat de PVV mag, mogen anderen niet doen

Aaaaaacccchhhhhhh, de PVV is ziellug!!!!!!! Iedereen heeft het over ze en iedereen plaagt ze. Ach!!!!!!!! Van Hero mag dat niet meer, hoor, want dan wordt de PVV nog geslotener. Kan volgens mij niet, volgende stadium is een zwart gat.

Maar volgens mij is dit zoiets als boontje komt om zijn loontje. De afgelopen jaren hebben ze de islamieten en de linkse mensen in Nederland gebasht en nu zijn ze zelf aan de beurt. Er kon in het openbaar toch geen PVV-er zijn mond open doen en hup daar braakte alweer iets richting islamieten of sociale mensen er uit met een verachting een een heftigheid waar je rillingen van kreeg.

Ik snap dan ook hun gezeur nu niet. Ze spelen Calimero. Iedereen is tegen ons! Huil, huil. Het zijn allemaal volwassen mensen, die moeten toch weten dat als je iets verbergt het altijd een keer boven water komt. Liegen komt altijd uit, vroeger of later, niemand komt er mee weg. Dus wat de PVV nu overkomt, eigen schuld bruine bult.

Had Geert maar wat meer tijd aan achtergrondinformatie van zijn kandidaatjes moeten besteden en niet zo veel met films, reisjes en islamieten bashen bezig zijn. Want reken maar dat het bestuderen van de Koran om er alle negatieve stukken uit te halen ook de nodige tijd heeft gekost. Wat dacht je van die reizen om overal te gaan vertellen hoe fout ieder land het wel niet doet volgens Geert. Snap niet waar hij het geld vandaan haalt, maar zeker niet waar hij de tijd vandaan haalt.

1 gedachte over “Wat de PVV mag, mogen anderen niet doen”

  1. Enfin….
    Benieuwd wat er volgende week weer op de rol staat maar één ding is zeker, de hedendaagse politiek is allesbehalve saai… 😉 !

Reacties zijn gesloten.