De waardevolle weerloosheid van corrupte VVD-ers

Als u een verder inkijkje nodig heeft in de waanzin die door Nederland waart, en niet genoeg heeft aan wat wltrrr vandaag eerder hiervan heeft opgedist, dan kunt u hier terecht.

Voorproefje:

Ook gelezen dat oud-VVD-burgemeester Ricardo Offermanns publiekelijk aan de schandpaal is genageld? Dat hij zowel zijn burgemeesterschap alsook het voorzitterschap van de VVD Limburg heeft moeten neerleggen? En gelezen dat een paar dagen daarvoor het Tweede Kamerlid Johan Houwers is teruggetreden? En dat er niet lang daarna beslag is gelegd op zijn vermogen? Opnieuw 2 veelbelovende carrières verwoest. Beiden [sic!] gevallen passen in een lange reeks van VVD-politici die publiekelijk geslachtofferd zijn. Nog voordat er een veroordeling heeft plaatsgevonden.

Gedateerd 15 augustus, maar tot speciale lering en vermaak nu al te goûteren…

16 gedachten over “De waardevolle weerloosheid van corrupte VVD-ers”

 1. publiekelijk geslachtofferd ? Typische gevalletjes van volksrichting.als het OM invallen doet en beslag legt.(in kader van strafrechtelijk onderzoek)

  Hij heeft zo te zien niet in de gaten dat zijn collumn nogal beledigend uitpakt voor VVD collega’s die momenteel het OM bestieren.

 2. @3 En de VVD als geheel dat de collega’s Offermanns en Houwers publiekelijk hebben geslachtofferd.

 3. @2 nou kan genoeg op noemen omtrent een van die bestierders ,waar de honden geen brood van lusten .Buiten dat hij zeker corrupt is kan men hem ook een moordenaar en zeker een figuur noemen die het in ww2 en eerder goed gedaan zou hebben in dat toenmalige bruine regime .

 4. Je heb kans indien hij aangifte doet ,dat hij de desbetreffende agent vraagt of hij deze zelf mag schrijven .Naar zijn idee verwoord hij het beter .

 5. Klere…Die Ewout Klok is nog maffer dan ik dacht.

  “Het doet me denken aan Middeleeuwse heksenjachten. Daarin werden onwelgevallige types in de boeien geslagen en in het water gekieperd. Bleven ze drijven, dan waren het heksen en konden ze op de brandstapel. Bleven ze niet drijven, dan waren het geen heksen, maar was je in ieder geval van een lastpost verlost.”

  Hoeveel VVD’ers hebben (een vorm van) waterboarding ondergaan?
  En hoeveel VVD’ers zijn er eigenlijk levend verbrand, pak ‘em beet, de afgelopen tweehonderd jaar?

  Hoeveel VVD’ers vervallen hedendaags in een misplaatste slachtofferrol, oh wacht…daar wordt hedendaags ook terecht door de verschillende media op gewezen.

  _
  @4 , @5 ,

  “Buiten dat hij zeker corrupt is”

  Dezelfde als die waar jij persoonlijk geld aan gaf, toen je nog een criminele pooier was? Volgens je eigen woorden, dat is.

  “kan men hem ook een moordenaar (…) noemen”

  Dat is nogal een krasse beschuldiging; indien jij persoonlijk weet hebt van een zoveelste gruwelijke daad (corruptie én moord, inmiddels), dan heb je dat te onderbouwen met verifïeerbare feiten. Graag bij het dichtsbijzijnde politiebureau en per direct.

 6. Dit stukje onzin heb ik met verbazing gelezen.
  Daarna heb ik er het volgende commentaar onder geplaatst:
  “Is het bij opgekomen dat als deze mensen ook maar een klein beetje onschuldig waren zij zich wel op VVD wijze verzet hadden?
  Domweg ontkennen en blijven zitten?
  En wat deze meneer Houwers betreft, hebt u niet genoeg vertrouwen in de Nederlandse rechtspraak?
  Beslag leggen gebeurt niet zomaar, daar gaat heel wat aan vooraf.
  En de mensen van uw partij staan er nu eenmaal om bekend dat ze veelal op eigen voordeel uit zijn.
  En tja, wie zijn achterste brand moet op de blaren zitten.”
  Het zal mij benieuwen of ze dit goedkeuren.

 7. @6
  Marc, t.de.vries heeft volstrekt vrijwillig iets losgelaten over zijn verleden. Het hoeft hem niet steeds nagedragen te worden.

  Teeven heeft een miljoen van onze belastingcenten het drugscircuit ingepompt. Als verantwoordelijke voor het huidige deportatiebeleid kan hij zonder meer moordenaar genoemd worden. Beide gegevens staan geheel los van t.de.vries’ vroegere bezigheden.

  Als hij “ambtshalve’ iets meer weet van Teeven zou het interessant zijn, ik vermoed echter dat Teeven daar niet oud genoeg voor is.

 8. @8, het is geen kwestie van tdv ‘steeds iets nadragen’, wanneer hij het zelf ter sprake brengt, dan wel bracht. Zoals uit @4 & @5 blijkt, en (m)eerdere uitspraken over hoe hij persoonlijk met ‘een enveloppe vol geld’ agenten ‘plezierde’ om maar geen last te hebben van, met zijn bezigheden als.

  Hoe dan ook zijn het nogal krasse uitingen en beschuldigingen. Waarover ik verder vraag.

  We hebben het hier over corruptie én inmiddels moord, aldus t de vries. Bij (nu) een politicus, mogelijk van VVD-huize, en (eerder) bij het politiekorps A’dam, wat ik uit zijn reacties haal.

  Of juicht iemand hier op Krapuul, corruptie en moord toe?

  Dacht ik al van niet.

  Je vergelijking met Teeven en zijn veelvuldige wanbeleid slaat nergens op, gezien de verdere context door t de vries hieraan gegeven.

  Ik kan ook nog wel een paar personen op gaan noemen, die (al dan niet hoofdelijk) veranwoordelijk zijn voor het een of ander. Offtopic en m.i. ook volstrekt irrelevant. Teeven is een lul die nimmer in de Nederlandse politiek had moeten komen, dat staat ook voor mij buiten kijf. Maar dat -uiteraard- geheel terzijde.

  P.s.
  Het zal je mogelijk ontgaan zijn, dat ik in de verleden tijd sprak/ schreef. Ik zal het derhalve even citeren: “toen je nog een criminele pooier was”….Voor de verdere duidelijkheid/ context leek het mij het beste om dat zo te brengen.

 9. @9
  Die enveloppe – ik neem zonder meer aan dat het klopt. Ik ben als keurig winkelier ook eens nadrukkelijk toegesproken door een smeris die iets te vaak zei dat hij de boel in de gaten hield want je weet maar nooit. Een greep in de kassa was de bedoeling begreep ik, maar dat heb ik niet gedaan. “Dalven” heet dit in het pliesievak. Bij de dames van betaald plezier werd of wordt er in natura betaald als daar behoefte aan is. Daar hoeft men geen illusies over te hebben.

 10. @10 Ja ik heb meer als 50 jaar aan de zelf kant van de maatschappij mijn brood verdient .De een doet dit de ander dat ik deed mijn dit ,maar daardoor denk ik dat ik door hetgeen ik heb gezien en meegemaakt kan oordelen over bepaalde personen uit de Nederlandse justitie .En wat de enveloppen aangaat is 100%.waar .En ook om trend corruptie is alles wat ik weet waar En wat TEEVEN aangaat door zijn handelen in het IRT gebeuren zijn er slachtoffers gevallen ,waar hij weet van had .Om maar te zwijgen van zijn roep om criminele infiltratie ,dat doet hij al hij heeft er meerdere al jaren en zij werken ook in het buitenland .Denk dat er wat uit staat te komen vandaar dat hij nu roept dat het legaal moet worden .Men heeft er geen weet van hoe het gesteld is in die andere wereld en hoe slecht sommige van onze wet handhavers zijn

 11. @9 gezien u schijnbaar er plezier aan beleeft om hier mee u gelijk te halen . Ik heb toen der tijd aan gegeven dat ik in die materie over zekere ervaring kan spreken .En ik was geen pooier maar bordeel houder ,sinds jaren een eerzaam beroep waar ook belasting betaald word .Of moeten de dames hun klanten op straat afwerken .En verder huldig ik het standpunt dat men de mens moet geven waar het om vraagt .Vandaar mijn bemoeienis met zowel de gok wereld als de smokkel van zowel tabak als andere rook waar .Want zeg nu zelf een joint roker is geen onrust stoker .

 12. @12:

  [ En verder huldig ik het standpunt dat men de mens moet geven waar het om vraagt ]

  En waar heb je al die miljoenen nu? Doe mij maar 2 miljoen, is wel genoeg. Maar wel van het eerlijk verdiende stukje, anders krijg ik daar ook nog gezeik mee 😉

 13. @13 Jammer genoeg moet ik je teleurstellen ,de staat der Nederlanden in naam van Bea je weet wel was zo vriendelijk het leeuwendeel te stelen .Maar je ken dat wel zo gewonnen zo geronnen ,het zij zo en mag ik inmiddels leven van Drees .

 14. @14: t.de.vries.

  Wat een schande zeg, een harde, eerzame werker: bordeelhouder, smokkelaar, marihuanahandelaar en gokkastenbaas als jij wordt met al zijn goede bedoelingen tot op het bot uitgekleed en bestolen.
  Jammer, daar gaat mijn all-in vakantie met de hele familie naar een luxe vreetresort in Torremolinos, we waren met zijn allen al aan het inpakken.

  Ben jij ook die beruchte brandkastkraker bekend als TDV ? biecht nu alles maar op ook, anonimiteit is gegarandeerd op het WWW 😉

 15. @14,
  “Maar je ken dat wel zo gewonnen zo geronnen ,het zij zo en mag ik inmiddels leven van Drees .”

  ik ben ‘met de gratie van Willemientje’ _geboren_. Neuken en trouwen en religie (lol!).

  @12
  “gezien u schijnbaar er plezier aan beleeft om hier mee u gelijk te halen .”

  ZO pervers ben ik niet, mijn beste T. Sorry, zoek daar maar een ander maatje voor. Ik ben persoonlijk ‘zoveel als mogelijk op stap met ratio en z’n min of meer debiele broertje logica’.

  Het gaat nml. niet om ‘mijn gelijk’. Ik heb allang af weten te rekenen met mijn Est…Ego. Dit i.t.t. ‘sommige anderen’. (kuch)

  Plezier is een ander verhaal. Perversiteit ook.

  Geen angst voor mij, TdV. Ik kom altijd met beide handen open. Een tik over m’n vingers indachtig.

  Ondanks dat het e.e.a. ten eerste niet meer dan oprechte vragen/ opmerkingen zijn, wordt het e.e.a. nu door minstens twee personen niet helemaal goed begrepen. Communicatie uit zich vooral in de vorm van het gebrachte. Mijn gebreke, soms (ook hier).

  Corruptie en moord, volgens Ton de Vries.

Reacties zijn gesloten.