VVD’er Winsemius verbaast zich over ‘geen mening’ van VVD’ers

De VVD is ‘verbluffend stil’ over tal van onderwerpen waarover de partij zich zou kunnen en moeten uitspreken. ‘Die stilte is niet goed’, zegt oud-minister Pieter Winsemius. ‘Er is tegengeluid nodig.’ (Volkskrant)

Winsemius wast vervolgens ook even de oren van diverse bewindslieden, altijd leuk om te lezen. Maar inderdaad de ‘afdeling bang’ heeft het voor het zeggen bij de VVD. Ze zijn zo blij dat Rutte MP is en daarvoor scharen ze massaal achter welk belachelijk voorstel, uitspraak of het ontbreken daarvan.

De VVD is nu een partij van laffe meelopers, die alles over hebben voor de macht. Het nieuwe CDA. Maakt niet uit wat we doen, als we maar in vak K zitten!

3 gedachten over “VVD’er Winsemius verbaast zich over ‘geen mening’ van VVD’ers”

  1. Nu de PVV een aflopende zaak is – illustratief is de noodsprong van de anti-Oost-Europeanen website – maken ook een aantal VVD’ers een tactische terugtrekkende beweging. Na Nijpels komt ook Winsemius met voorzichtige kritiek.

  2. Taqqiyha bij de VVD, bij de PVV, bij de Freiheit.
    Is dit het begin van de islamisering van (extreem) rechts?

  3. Ben het met Sjaax eens, die walgelijke stap van Geert en Henk (waar is Ingrid?) met het oprichten van de fascistische site is een wanhoop maatregel. Een der laatste voor de ultieme middel – officieel de totalitaire staat uitroepen.

Reacties zijn gesloten.