VVD Veghel wil Polen-ghetto’s aan rand dorpen

Polen mogen best naar Nederland komen, als ze maar hard werken voor weinig geld, niet gehoord en niet gezien worden. Klinkt als een zin van de PVV, maar nee, deze is van de VVD in Veghel.

VVD Veghel komt op voor die arme buitenlanders, ze wonen nu teveel bij bedrijven en lopen kans om uitgebuit te worden. Nou als de VVD zich met huisvesting gaat bemoeien, zal er vast wel een partijgenoot in het bezit van wat land zijn,  of wat geld hebben om land te kopen, en die is met dit goede idee gekomen. Ken geen VVD’ers die zich echt zorgen maken om anderen, zo goed als zeker gaat het om het spekken van de eigen portemonnee.

Maar de VVD is dus voor Polenkampen, of Polengetto’s, zo kennen we ze weer, de mensen die geen probleem met een PVV hebben. Volgende idee is hek er omheen opdat ze de hun aangewezen plaats niet verlaten na werktijd.

2 gedachten over “VVD Veghel wil Polen-ghetto’s aan rand dorpen”

  1. Beter is om de grenzen te sluiten. Polen zijn prima mensen, maar Nederland is vol (in Polen is ruimte zat) en in Nederland moeten eerst de Nederlandse uitkeringsgerechtigden maar eens aan het werk.

Reacties zijn gesloten.