VVD houdt vast aan haar liberale uitgangspunten

‘Maar wij gaan niet opeens een ongeprofileerde partij worden uit honger naar regeringsmacht.’ De VVD houdt vast aan haar liberale uitgangspunten, verzekerde Blok.

Hahahahahaha Stef toch, wil je me niet meer zo doen lachen………………. ik heb er buikpijn van….
‘De VVD houdt vast aan haar liberale uitgangspunten.’ Hoe kom je erop? Man o man, je kan zo in de plaats van Freek de Jonge aanschuiven bij Pauw en Witteman. Wat een komiek ben jij! En dat stalen smoelwerk erbij, dat is om te bescheuren…… hihihihihihihihi
Honger naar regeringsmacht, man o man hou op zeg! Liberale uitgangspunten? Jullie!!!! De VVD. Stef hou op….. ik plas in mijn broek van het lachen.

Deze quote is ook briljant. Maar let je wel even op: Je grote baas Pinokkio Rutte heeft altijd verklaard dat Wilders zijn partij een amicale gedoogpartij was en daarom zijn mond niet hoefde te openen over de strapatsen van zijn vriend Geert. Maar jij geeft ruiterlijk toe dat de PVV een volwaardig lid was van minkukelkabinet bruin1.

‘Wij sluiten geen democratische partijen uit. Maar de PVV heeft het zichzelf wel erg moeilijk gemaakt door weg te lopen uit het kabinet-Rutte.’

Verder lachen: Niemand had opkomst Samsom verwacht