VVD creëert schimmigheid op verkiezingsposter

De VVD-verkiezingsposter voor de Europese verkiezingen vermeldt niet tot welke Europese groepering de partij hoort, in tegenstelling tot de aanvankelijke opzet. Dat een stem op de VVD een stem op Europees federalist Guy Verhofstadt inhoudt, blijft achterwege.

De VVD wil alleen “VVD” boven haar kandidatenlijst. Volgens een woordvoerder van de partij is dat alleen om verwarring te voorkomen. “Mensen komen naar de stembus om op de VVD te stemmen, dan moet daar geen onduidelijkheid over bestaan.”
(NOS)

Door deze verhulling probeert ze kiezers te misleiden. Wat is nieuw? Niets natuurlijk, voor zover het de ‘Volkspartij voor List en Bedrog’ aangaat. Gelukkig hebben we Hans van Baalen nog. Hij stond paraat om samen met Verhofstadt pontificaal een groep van de Rechtse Sector in de Oekraïne op te juinen. Geen verwarring daarover.

4 gedachten over “VVD creëert schimmigheid op verkiezingsposter”

  1. Ik las werkelijk eerst: ‘VVD creëert schimmel’.

    En dacht: wat een open deur, zeg.

    ;-p

  2. Tja als spindoctor, lobbyist, minister van propaganda, geschiedsvervalsing, rechtse vindingen en hobby’s zijn kan schimmigheid daar ook bij. Een mooie trackrecord hebben die lui toch.

    Weet u nog. Landbouwgif = Parfum en Slaven arbeid = Participeren en de moeder des schimmigheid is natuurlijk niet te vergeten Arbeit Macht Frei.

  3. Hoeveel schimmige fotorolletjes en bandopnames zijn er onder de VVD ook alweer verdwenen zo heel toevallig ?

Reacties zijn gesloten.