VVD Amsterdam: Briljant idee, meer vrijwilligers in uniform!

De VVD Amsterdam wil meer vrijwilligers inzetten bij politie, brandweer en andere hulpdiensten. Mensen moeten weer durven op te treden, zegt fractievoorzitter Robert Flos. (Parool)

Het zal toch echt niet waar zijn he? Vrijwilligers met overdreven totalitaire ideeën in een uniform hijsen en ze dan tot helden bombarderen en ook nog een receptie aanbieden bij de burgemeester geven. Mensen, dat gaat echt de foute mensen aantrekken. Zij die er goed voor zouden zijn, zouden niet dood gevonden willen worden in een uniform en zij die dolgraag een uniform aan willen, maar nooit de kans kregen, die moet je dus juist NIET hebben. Ik vind het toch wel bijna een PVV-idee, hoor. Maar ja VVD of PVV, allemaal een pot nat, alleen manier van spreken zal wat verschillen. Pakken en stropdassen zijn al hetzelfde, yuck!

 

2 gedachten over “VVD Amsterdam: Briljant idee, meer vrijwilligers in uniform!”

  1. Verkiezingstijd, in de voor kranten erg flauwe vakantie zomerperiode, zal tot veel idiote voorstellen leiden van -vooral rechtse- partijen die door tabloids als Telegraaf en de Volkskrant gretig zullen worden uitvergroot, vooral nu het ondenkbare geschiedt dat de SP vooraan gaat in de peilingen…

    Maak je borst maar nat…!!

Reacties zijn gesloten.