Vrouwen worden rechtser door linkse mannen

Nou, eh, ik geloof er niets van wat Theodor Holman schrijft. Volgens mij worden mannen en vrouwen rechtser omdat ze ontevreden zijn en vinden dat niet zijzelf daar iets aan kunnen doen, maar dat ook dat nog voor ze opgelost moet worden. Waarna ze uiteraard weer gaan klagen dat het toch niet zo is opgelost als ze hadden bedoeld/gewild. Kortom volgens mij zijn al die mensen die naar rechts gaan, ontevreden kleine kinderen die geen enkel historisch besef hebben en ondankbaar zijn. Ze worden zo door hun ontevredenheid beïnvloed dat ze niet zien in wat voor mooi land wij leven en hoe goed we het hier hebben.

8 gedachten over “Vrouwen worden rechtser door linkse mannen”

  1. dat die opkomst van rechtse vrouwen daar mogelijk te verklaren is door ‘de bread-and-butter issues’. De kredietcrisis, banken die geen geld uitlenen, mensen die uit hun huizen worden gezet, zorgen die vooral huisvrouwen in hun portemonnee voelen. Dat nemen ze president Barack Obama kwalijk en dus willen ze nu op een Republikein stemmen.

    Deze vrouwen, moet u namelijk weten, lijden ook aan dementia praecox, en daar worden ze niet voor behandeld want daartoe strekt de “gezondheidszorg” in de VS niet.

  2. Wat ik ervan en over gelezen heb, klopt dit wel.

    Vrijgekomen vrouwen aan de top zijn net zo inhalig als meedogenloos als dat man of vrouw dit qua macht hebbers in vrij gevochten ex kolonies zijjn..
    Statement zou horen te zijn dat machts uitoefening van welk soort dan ook per definitie corrumpeert,op dierlijke wijze de mens denigreert en dat daar alles over te leren valt.

  3. #5 komt waarschijnlijk ook omdat deze vrouwen zich hebben moeten aanpassen aan de mannen omdat ze de enige vrouw zijn. Dan worden het mannen 2.0 zoals ik pas heb gehoord, vrouw van uiterlijk maar gedrag van man.

  4. Nee hoor, veel vrouwer worden juist steeds linkser onder invloed van al die rechtse mannen… 😀

Reacties zijn gesloten.