Vrouw voelt zich bedreigd door Korantekst en slaat bomalarm….

Enge moslim boehoehoehoe

Tja mensen,……

Dit is toch wel het toppunt van de massahysterie. Dat krijg je ervan als je mensen constant bang maakt op  basis van verdraaiingen van feiten en verkeerde interpretaties. Een Tunesische man zat in de bus fluisterend Koranteksten op te zeggen, waarna een medepassagier die naast hem zat alarm sloeg. Het resultaat was een megafile en special forces die op werden getrommeld. Maar ja, tegenwoordig is de grote boze boeman moslim. Want zij plegen aanslagen. Ze zal zich vast en zeker veilig hebben gevoeld in het gezelschap van tempelier Anders Breivik.

6 gedachten over “Vrouw voelt zich bedreigd door Korantekst en slaat bomalarm….”

 1. Ja en het gaat gewoon door, wat als er een blonde noorderling met mitrailleur was binnengestapt, dat was dan voor een verkleedfeestje geweest? 😥

 2. Nee hoor. Toppunt is nog steeds die van een aantal jaren terug in Amerika. Postbezorger dropt pakketje op veranda, bewoner slaat op tilt en roept de Amerikaanse EOD erbij met alle verdere toeters en bellen. Nadat bleek dat het géén bom was, vroeg men aan de bewoner of deze een pakje …verwachte.

  Zijn antwoord: Ja….

  Ik heb net gekeken of ik die screen nog heb. Staat waarschijnlijk op andere (niet aangesloten) pc.

  Deze vrouw spoort evenmin.

 3. Tsja.. Denen…. net als Nederlanders kunnen wij er ook wat van ;). Maar nu is het ook niet netjes om jezelf Osama te noemen als er zo’n angstig oud vrouwtje naast je zit vanuit Kopenhagen naar Parijs ;).

 4. #5 Daar kan ik nog wel ter verluchtiging , als niet netjes 🙂 eens, deze anokdote aan toe voegen.

  Mijn tante op hoge leeftijd adopteerde tijdens Bush klopjacht op Bin Laden een asielkat die zij Obama noemde!

  Om het verhaal af te maken: Zij was niet seniel ,haar netjes 🙂 blijft een 😕 : stierf zij helaas kort daarop en werd Osama door haar 1ste erfgenaam in opgevangen.

Reacties zijn gesloten.