Voorlopig laatste kans

Misschien dat enkelen onder u denken “Gut, eigenlijk valt het wel mee, dat Bruin I, die Rutte is toch wel een vrolijke, frisse jongen en van Wilders horen we ook niet meer zoveel. En die enge Verhagen lijkt wel helemáál van de aardbodem verdwenen”.

Laat u niet misleiden; de bruine tsunami van modder zit er nog aan zit te komen. Er is op dit moment immers nog dat vervelende overblijfsel uit de negentiende eeuw, de Eerste Kamer, de laatste dam die vooralsnog stand houdt. Maar voor hoelang nog?

De laatste dam tegen het Tokkiekalifaat, het Recht van de Grootste Bek, de Dictatuur van de Domheid, de Hegemonie van Hysterische Haat en de pion van neo-conservatief Amerika en Israël, die door de gedoogpartners als rookgordijn wordt gebruikt om weer een stap dichter bij het superkapitalisme te komen. Een stap waarvan men de onaangenaamste benodigde maatregelen netjes over de Provinciale Statenverkiezingen heen tilt.

Als nu het fatsoenlijke deel der CDA-ers en VVD-ers, dat er toch ook moet zijn (alhoewel ze steeds moeilijker te vinden lijken), voor de Provinciale Staten een keer strategisch respectievelijk CU of D66 zou stemmen dan zou de minderheid, die Bruin Brallend Nederland uiteindelijk toch is, alsnog de voet dwars gezet kunnen worden.

Een stem voor het CDA of de VVD is er een voor de PVV. Denkt u daar nog eens over na.

4 gedachten over “Voorlopig laatste kans”

  1. “als rookgordijn wordt gebruikt om weer een stap dichter bij het superkapitalisme te komen.”

    Precies.

  2. Een stem voor het CDA of de VVD is er een voor de PVV. Denkt u daar nog eens over na.

    Joh, daar zou ik nooit opgekomen zijn.

Reacties zijn gesloten.