Voor wat hoort….. niks

Die goedgelovige lieve linkse mensen , uit aversie tegen het koningshuis steunde de SP. Groen Whatever, Partij van de Dieren (of was het voor ) en D66 een voorstel van de PVV om de koning (in) niet langer deel te laten uitmaken van de regering.. En wat krijgt de SP en co terug voor deze collaboratie , nada, niets , niks … Ondanks leuke anti Europeesche retoriek en een halve toezegging de motie te steunen liet de PVV ze mooi barsten … Hopen dat de SP hier wat van leert

14 gedachten over “Voor wat hoort….. niks”

 1. De Wildersstichting die een motie niet steunt van zekere Sadet Karabulut? Kijken we daarvan op? 😮

 2. Gisteravond was er op Twitter het gerucht dat Donner in woede was ontstoken over een motie die Brussel in grote problemen zou helpen. Wilders zou zijn opgeroepen om zijn verbrouwereerde fractiegenoot tot de orde te roepen, die vervolgens de eerst wel ondersteunde motie niet meer ondersteunde.Ik verwachtte daar vandaag nog wel e.e.a. over te lezen, ergens, maar…. nergens.

 3. Achtergrondinfo. Motie was al ondertekend door PVV, tijdens commissievergadering komt er óf bericht van de Grote Leider óf Grote Leider komt zelfs zelf en stemt tegen. Reden? Kort daarvoor was hij bij Donner geweest en had instructie’s ontvangen. Gehoord op ‘Twee Dingen’ Radio 1 29 oktober 20.00-20.30 uur. Wilde terugluisteren, maar wil niet afspelen. 👿

 4. #3 kan ook niets geschrevens vinden, maar H&I zijn goed genaaid. Is besproken in Twee Dingen op radio 1 vandaag.

 5. De Führer heeft een fractiegenoot die meende de motie te moeten ondertekenen hoogstpersoonlijk “teruggefloten”.
  Stel je voor dat je geen ghetto’;s zou kweken op last van “de EU” – dat is toch een buitenkansje?

 6. Volgens Dibi schrok Lucassen zichtbaar toen Wilders naast hem ging zitten en rustig uitlegde dat het niet de bedoeling was dat de PVV deze motie ging steunen.

  😮 :mrgreen: 😆 😀

 7. Nolly van der Kluft Schreef:

  De Wildersstichting die een motie niet steunt van zekere Sadet Karabulut? Kijken we daarvan op?

  Ze draagt geen hoofddoek, het zou zo een posterchild kunnen zijn voor de PVV. Als ze niet een Socialist was ;). Ik mag er wel, een echte SPer, maar goed ik denk dat de SP sowieso heel goede zaken doet op het moment.

 8. ‘En wat krijgt de SP en co terug voor deze collaboratie’

  Ik dacht altijd dat een politieke partij zoveel mogelijk van zijn punten wil bereiken maar uit posters opmerking begrijp ik dat dit volgens de nieuwe politieke mores niet meer zo vanzelfsprekend is.

 9. Alex van den Berkman Schreef:

  Ik dacht altijd dat een politieke partij zoveel mogelijk van zijn punten wil bereiken maar uit posters opmerking begrijp ik dat dit volgens de nieuwe politieke mores niet meer zo vanzelfsprekend is.

  Er is een verschil tussen essentieele haalbare punten behalen en facisten steunen bij een stukje symboolpolitiek , dit was een onhaalbaar voorstel van de PVV en als zo danig een prima “zak maar in de stront “punt voor de andere partijen . maar die lafaards maakte liever een week vuistje tegen het koningshuis , gehuld in de bruine handschoen van de PVV dan een vuist tegen de PVV

 10. Goed uitgelegd Bakra, had ik al tijdje geleden op de weblog van Marijnissen (niet meer actief) aangegeven dat ze in het gezicht van PVV met extreem-rechts voor heet eerst na WOII in de Nederlandse politiek te maken hebben. Ze konden het toen niet geloven.

  Dachten ze steeds toen dat ze toch een graantje kiezers konden mee pikken. Voor mij in het gezicht van het opkomende fascisme in Nederland een zeer gevaarlijk en onverantwoordelijk houding.

  Laat ze nu dan de gevolgen ervan dragen.

 11. Ik hoop inderdaad dat Links nu haar lesje leert en gewoon een goed begin maakt met een Cordon Sanitair. De PVV zegt min of meer openlijk dat ze Links haten. Daar kun je niet mee samenwerken.

Reacties zijn gesloten.