Vierenvijftig demonstranten opgepakt bij PEGIDAmars in Den Haag

Vierenvijftig demonstranten opgepakt bij PEGIDAmars in Den Haag – ja, de al dan niet vermeende tegendemonstranten dan. De neonazi’s werd geen strobreed in de weg gelegd (het waren er net iets meer dan het aantal opgepakte tegendemonstranten) en ze mochten fijn “Antifa hahaha” scanderen als getuigen van hoe ze gefaciliteerd werden.

Op het filmpje hier kan men zien hoe dat oppakken in zijn werk ging, tot in een fastfoodrestaurant aan toe. De vaag gemaakte gezichten zijn van stillen, dat u niet denkt dat “regio15” demonstranten onherkenbaar heeft willen maken.

Uiteindelijk zijn 54 tegendemonstranten aangehouden. Bij doorzoeking van de [sic! -red. Krapuul] fastfoodrestaurant is zwaar vuurwerk en ducttape aangetroffen. Mogelijk waren de tegendemonstranten van plan om dat te gebruiken om de Pegida demonstratie te saboteren.

Nadat de tegendemonstranten waren aangehouden kon de Pegida demonstratie rustig zijn weg vervolgen. De optocht eindigde uiteindelijk op het plein voor het Centraal Station met een toespraak.

Uitgebreide fotogalerij op de gelinkte site. U ziet het wel.