Verval SP zet door: Lilian M. blijkt Trump-liefhebber

Lilian Marijnissen over Trump: ‘Je kunt het met hem eens zijn of niet maar hij praat in begrijpelijke taal.’

~zaterdag 21 januari, WNL op radio 1, geparafraseerd.

(terug te luisteren: hier, op 13.12.)

Om te beginnen: WAT?

lmarijnisseneditTrump praat als een kleuter met een hersenbeschadiging. Niets van wat hij zegt gaat echt ergens over, alles wat hij zegt is warrig en onduidelijk, en als er dan eens een uitspraak te volgen valt kan je er van uit gaan dat het een grove leugen is. Wat  is daar “begrijpelijk” aan, Lilian?

De meest haatvolle inauguratie-speech aller tijden, en jij gaat daar de pluspuntjes van op zitten sommen bij Wakker Nederland.  Wat gaat er dan door je hoofd?

En daarnaast: WAT?

Gaat het in de politiek niet zogenaamd om de inhoud? “Verfrissend?” Wat de fuck? En besef je niet dat je met dit soort halfzachte klets rondom Trump je eigen zaak meer kwaad dan goed doet? “Hij is ook tegen TTIP.” Wat zou dat? De man staat op het punt om de VS in een fascistische hel te veranderen. De SP zou zich hard moeten maken voor internationale solidariteit en verzet tegen hetgeen de Oranje Aap vertegenwoordigt. Dit geniepige geouwehoer om PVV-stemmers naar de mond te praten is een schandalig verraad van de idealen waar de SP voor zegt te staan.

Past allemaal wel erg goed in de retoriek die wij de laatste tijd vanuit de hoek van de Socialisten moeten slikken. Dat heet realisme tegenwoordig, geloof ik. Ik noem het liever meehuilen met de wolven in het bos…

Sowieso, een beetje politicus zou zich kapot moeten schamen om in hetzelfde programma te zitten als Annabel “Dobbernegers” Nanninga. Hiermee haal je niet alleen je eigen geloofwaardigheid onderuit, je geeft ook nog eens een haatzaaier van bijzonder laag allooi een air van prestige dat ze nooit of te nimmer zal verdienen.

De SP zou zich eens heel hard achter de oren moeten krabben over de koers die gevaren wordt, de communicatiestrategie van de partij, en het soort mensen waarmee men zich verbindt.

1 gedachte over “Verval SP zet door: Lilian M. blijkt Trump-liefhebber”

  1. Pingback: Reactie op ´Politiek-correcte knuffel-cultureelmarxisten´ van KRK, 16 januari | Krapuul

Reacties zijn gesloten.