Veronica, het Fox News van Nederland

Inmiddels is het blogartikel van Gerrit de Heus over het incident met de Papoea-mevrouw die belaagd werd door diverse Zwarte Piettokkies viral gegaan, en hij werd hij door een DJ van Veronica, Rick van Velthuysen, opgebeld.

 “Zo dus wat was dat voor volk, wat waren dat voor malloten, wat een tokkies, vind je ook niet wat vind je daar nu van?”
Ik was op mijn hoede en was niet van plan om populistische uitspraken te doen. En dat lukte. Maar waarschijnlijk vonden ze dat toch een beetje saai en als Radio Veronica moet je natuurlijk een beetje voor opschudding zorgen.
Toen hij bleef hameren op de domheid van de betrokkenen zei ik: “Het is waarschijnlijk niet het meest intelligente volk, als het zich zo gedraagt.
En wat hoor ik in de uitzending? De vraag: “Wat vind je van die mevrouw die daar stond voor West-Papoea?” Mijn antwoord: “Waarschijnlijk niet het meest intelligent.” (Gerrit de Heus)

Even zorgen dat dit ongetwijfeld PVV-stemmende pro-zwarte-pietenvolk uit de wind wordt gehouden en voorál niet geassocieerd met dom racistisch tuig, moeten ze bij Veronica gedacht hebben (Wat had ik zo’n mens dat gelijk begon te schreeuwen over Zwarte Piet en ‘oprotten naar je eigen land’ trouwens graag eens even bij d’r jas gegrepen en in haar gezicht geschreeuwd “JIJ moet oprotten naar je eigen land! En weet je waar dat ligt, dat land van jouw? Het heet Zwakzinnigenland, en het ligt twee meter onder de zeespiegel, 50 kilometer uit de kust, DAAR moet jij heen met je lelijke PVV-tronie!”).

Zo’n Veronica is ook eigenaar is van het ANP, voor het geval u mocht denken dat dat nog een keurig officieel orgaan was, en bovendien van de Muilkorver Online, de proletensite die politici oproept om ons aan te klagen omdat ze er zelf te achterlijk voor zijn. Oh oh, wat een terreur van linkse media toch in dit land, nietwaar?

Geweldig idee is dat toch geweest, het toelaten van commerciële zenders door Elco Brinkman destijds. Veronica is mede daardoor heel groot geworden, en nu dus blijkbaar het Fox News van Nederland geworden. U weet wel, dat programma waarvan bleek dat mensen die ernaar keken slechter waren geïnformeerd dan mensen die helemaal niet naar het nieuws keken.

5 gedachten over “Veronica, het Fox News van Nederland”

 1. Wie zit er in de Raad van commissarissen die Bert-rifapen-Brussen bende genaamd ANP? Jawel: Rijkman Groenink…van de bank waar iedere Nederlander nog steeds voor bloedt behalve mr. Rijkman-zwendel himself,,,die ging er met 26 miljoen vandoor geloof ik.
  En tsja, nou je het zegt Laurent…heb jij al een aangifte gezien?

 2. Graag meer van dit soort stompzinnige acties, media in het algemeen.

  Meer en meer mensen hebben een wantrouwen w.b.t. ‘de media’ (veelal door hen MSM genoemd). Met dit soort acties neemt men ‘de media’ steeds minder serieus, waardoor de verschillende doelgroepen steeds kleiner gaan worden.

  Kleinere doelgroep(en) = minder inkomsten.

  Men doet aan aderlating, zonder het zelf door te hebben.

  Prima.

  (deels sarcasme)

 3. Ik vind dit echt heel erg ziek van Veronica, maar goed dat weten we nu. Mij hoeven ze dus niet te bellen.

 4. Wil ik weten wat Fauxnews zoal brengt, hoef ik alleen maar een kijkje op http://mediamatters.org te nemen. Alwaar de berichtgeving van het Murdoch-gebroed een gepaste behandeling met een overdrachtelijke fileermes krijgt. Factchecking zoals het hoort, zeg maar.

  Het excuus van Veronica, via die mislukte dj Rick van Velthuysen, is lachwekkend triest. Een knip en plakfoutje door de montage. En de zon is pimpelpaars met groene stippen.

Reacties zijn gesloten.